Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
Перспективы использования целого зерна в производстве каш Prospects of the use of whole grain in the production of porridges |
|
| Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Лопата, О. О. Лопата, О. А. Lopata, O. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. |
|
| Subject |
Ціле зерно, каша, білки.
Целое зерно, каша, белки. Whole grain, porridge, proteins. |
|
| Description |
Досліджено можливість та переваги використання цілого зерна для виробництва каш.
Исследована возможность и преимущества использования целого зерна для производства каш. Possibility and advantages of the use of whole grain have been studied for the production of porridges. |
|
| Date |
2012-04-01T18:04:50Z
2012-04-01T18:04:50Z 2011 |
|
| Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/647
|
|
| Language |
uk_UK
|
|