Запис Детальніше

Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш
Перспективы использования целого зерна в производстве каш
Prospects of the use of whole grain in the production of porridges
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Лопата, О. О.
Лопата, О. А.
Lopata, O.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
 
Subject Ціле зерно, каша, білки.
Целое зерно, каша, белки.
Whole grain, porridge, proteins.
 
Description Досліджено можливість та переваги використання цілого зерна для виробництва каш.
Исследована возможность и преимущества использования целого зерна для производства каш.
Possibility and advantages of the use of whole grain have been studied for the production of porridges.
 
Date 2012-04-01T18:04:50Z
2012-04-01T18:04:50Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/647
 
Language uk_UK