Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла
Исследования влияния дисперсности добавки порошка моркови на качество сливочного масла The influence of dispersion of additives on the quality of carrot powder butter |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
Вершкове масло, порошок моркви, дисперсність, твердість масла.
Сливочное масло, порошок моркови, дисперсность, твердость масла. Butter cream, carrots powders, dispersion, hardness of butter |
|
Description |
Методом оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви отриманого конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності добавки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла. Подано механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла.Методом оптической микроскопии определено дисперсность порошка из моркови изготовленного конвективным методом сушения. Определено влияние дисперсности добавки на органолептические и реологические показатели сливочного масла. Представлено механизм взаимодействия частичек порошка с водной фазой масла. The method of optical microscopy defined dispersion powder carrot obtained by convective drying. Influence of dispersion of additives on organoleptic and rheological parameters butter. Presented mechanism of interaction of powder with a water phase of butter.
|
|
Date |
2012-04-16T15:30:55Z
2012-04-16T15:30:55Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/873
|
|