Запис Детальніше

Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла
Исследования влияния дисперсности добавки порошка моркови на качество сливочного масла
The influence of dispersion of additives on the quality of carrot powder butter
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject Вершкове масло, порошок моркви, дисперсність, твердість масла.
Сливочное масло, порошок моркови, дисперсность, твердость масла.
Butter cream, carrots powders, dispersion, hardness of butter
 
Description Методом оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви отриманого конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності добавки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла. Подано механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла.Методом оптической микроскопии определено дисперсность порошка из моркови изготовленного конвективным методом сушения. Определено влияние дисперсности добавки на органолептические и реологические показатели сливочного масла. Представлено механизм взаимодействия частичек порошка с водной фазой масла. The method of optical microscopy defined dispersion powder carrot obtained by convective drying. Influence of dispersion of additives on organoleptic and rheological parameters butter. Presented mechanism of interaction of powder with a water phase of butter.
 
Date 2012-04-16T15:30:55Z
2012-04-16T15:30:55Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/873