Запис Детальніше

Нова технологія заварного пряника

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нова технологія заварного пряника
Новая технология заварного пряника
New technology of the scalded cake
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Своєволіна, Г. В.
Своеволина, Г. В.
Svoevolina, G.
 
Subject Заварний пряник, солодове борошно, ферментація заварок, комплексний суміш поверхнево-активних речовин.
Заварной пряник, солодовая мука, ферментация заварок, комплексная смесь поверхностно-активных веществ.
Scalded cake, barley brewing malt, fermentation of brewing, stabilizing complex mixtures.
 
Description Стаття присвячена розробці нової технології заварних пряників з додаванням до заварок борошна з ячмінного пивоварного солоду та комплексної суміші поверхнево-активних речовин.
Статья посвящена разработке новой технологии заварных пряников с добавлением к заваркам муки из ячменного пивоваренного солода и комплексной смеси поверхностно-активных веществ.
The article is dedicated of development technologies for scalded cakes to application of flour from barley brewing malt and stabilizing complex mixtures of superficially active matters.
 
Date 2012-06-10T12:17:48Z
2012-06-10T12:17:48Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1273
 
Language uk_UK