Нова технологія заварного пряника
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нова технологія заварного пряника
Новая технология заварного пряника New technology of the scalded cake |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Своєволіна, Г. В. Своеволина, Г. В. Svoevolina, G. |
|
Subject |
Заварний пряник, солодове борошно, ферментація заварок, комплексний суміш поверхнево-активних речовин.
Заварной пряник, солодовая мука, ферментация заварок, комплексная смесь поверхностно-активных веществ. Scalded cake, barley brewing malt, fermentation of brewing, stabilizing complex mixtures. |
|
Description |
Стаття присвячена розробці нової технології заварних пряників з додаванням до заварок борошна з ячмінного пивоварного солоду та комплексної суміші поверхнево-активних речовин.
Статья посвящена разработке новой технологии заварных пряников с добавлением к заваркам муки из ячменного пивоваренного солода и комплексной смеси поверхностно-активных веществ. The article is dedicated of development technologies for scalded cakes to application of flour from barley brewing malt and stabilizing complex mixtures of superficially active matters. |
|
Date |
2012-06-10T12:17:48Z
2012-06-10T12:17:48Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1273
|
|
Language |
uk_UK
|
|