Вплив експериментальних фосфатних сумішей на модельні м’ясні фарші
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив експериментальних фосфатних сумішей на модельні м’ясні фарші
Влияние экспериментальных фосфатных смесей на модельные мясные фарши Effect of experimental phosphate mixtures on model meat stuffing |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. |
|
Subject |
технологія
якість модельні варені ковбаси фосфатна суміш сировини з ознаками NOR PSE i DFD технология качество модельные колбасы фосфатные смеси сырьё с признаками PSE и DFD technology experimental phosphate mixtures quality of NOR PSE i DFD model cooked sausage |
|
Description |
Викладено результати впливу експериментальних фосфатних сумішей на основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів модельних ковбас. Показано, що запропонована суміш відчутно відрізняється від закордонних аналогів. Вивчено вплив розробленої фосфатної суміші на сировину з відхиленнями якості від NOR, обгрунтовано доцільність використання фосфатних препаратів для підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини з ознаками PSE i DFD.
Изложены результаты влияния экспериментальных фосфатных смесей на основные функционально-технологические свойства мясных фаршей модельных колбас. Показано, что предложенная смесь заметно отличается от зарубежных аналогов. Изучено влияние разработанной фосфатной смеси на сырье с отклонениями качества от NOR, обоснована целесообразность использования фосфатных препаратов для повышения функционально-технологических свойств сырья с признаками PSE и DFD. Theresultsof theinfluence of experimental phosphate mixtures onthebasic functional and technological characteristicsof model meatsausage stuffing. It isshown that thesuggested mix is noticeablydifferent from the foreignanalogue. Has been learnt theinfluenceof thephosphate mixture on rawmaterials with deviations from the quality of NOR, has been proved the expediency of the use of phosphatepreparations to enhancethe functional and technological propertiesof materials with features of PSE i DFD. |
|
Date |
2012-06-18T07:23:46Z
2012-06-18T07:23:46Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Страшинський, І. М. Вплив експериментальних фосфатних сумішей на модельні м'ясні фарші / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. – С. 40-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1607 |
|
Language |
other
|
|