Запис Детальніше

Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії
Исследование процессов гидратации сахарозы с использованием ИК-спектроскопии
Investigation processes of hydratation of sucrose using IR-spectroscopy
 
Creator Подобій, О. В.
Подобий, Е. В.
Podobiy, O.
Мірошников, О. М.
Мирошников, О. Н.
Miroshnikov, O.
Олянська, С. П.
Олянская, С. П.
Olyanska, S.
 
Subject спектроскопія
спектроскопия
spectroscopy
цукроза
гідратація
структура
конформація
сахароза
гидратация
структура
конформация
sucrose
hydratation
structure
conformation
 
Description Проведено спектроскопічні дослідження впливу добавок дипептидів на характер міжмолекулярних взаємодій у водних розчинах цукрози. Аналіз отриманих даних показав, що гідратація цукрози визначається водневими зв’язками, іон-дипольними та гідрофобними взаємодіями.
Проведены спектроскопические исследования влияния добавок дипептидов на характер межмолекулярных взаимодействий в водных растворах сахарозы. Анализ полученных результатов показал, что гидратация сахарозы определяется водородными связями, ион-дипольными и гидрофобными взаимодействиями.
In this work influence of oligopeptides on the character on a intermolecular in water sucrose solutions is investigated. The analysis of the obtained outcomes allows concluding, that the hydratation of sucrose is conditioned as hydrogen bonds and ion-dipole interactions and hydrophobic interactions.
 
Date 2012-10-29T08:06:41Z
2012-10-29T08:06:41Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Подобій, О. В. Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії / О. В. Подобій, О. М. Мірошников, С. П. Олянська // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. - С. 44-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3338
 
Language other