Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії
Исследование процессов гидратации сахарозы с использованием ИК-спектроскопии Investigation processes of hydratation of sucrose using IR-spectroscopy |
|
Creator |
Подобій, О. В.
Подобий, Е. В. Podobiy, O. Мірошников, О. М. Мирошников, О. Н. Miroshnikov, O. Олянська, С. П. Олянская, С. П. Olyanska, S. |
|
Subject |
спектроскопія
спектроскопия spectroscopy цукроза гідратація структура конформація сахароза гидратация структура конформация sucrose hydratation structure conformation |
|
Description |
Проведено спектроскопічні дослідження впливу добавок дипептидів на характер міжмолекулярних взаємодій у водних розчинах цукрози. Аналіз отриманих даних показав, що гідратація цукрози визначається водневими зв’язками, іон-дипольними та гідрофобними взаємодіями.
Проведены спектроскопические исследования влияния добавок дипептидов на характер межмолекулярных взаимодействий в водных растворах сахарозы. Анализ полученных результатов показал, что гидратация сахарозы определяется водородными связями, ион-дипольными и гидрофобными взаимодействиями. In this work influence of oligopeptides on the character on a intermolecular in water sucrose solutions is investigated. The analysis of the obtained outcomes allows concluding, that the hydratation of sucrose is conditioned as hydrogen bonds and ion-dipole interactions and hydrophobic interactions. |
|
Date |
2012-10-29T08:06:41Z
2012-10-29T08:06:41Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Подобій, О. В. Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії / О. В. Подобій, О. М. Мірошников, С. П. Олянська // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. - С. 44-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3338 |
|
Language |
other
|
|