Запис Детальніше

Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрози
Исследование влияния трет-бутанола на состояние воды в растворах сахарозы
Investigation of the influence tret-butanol on the state water in the sucrose solution
 
Creator Подобій, О. В.
Подобий, Е. В.
Podobiy, O.
Мірошников, О. М.
Мирошников, О. Н.
Miroshnikov, O.
Михайлик, В. А.
Михайлик, В. А.
Mikhaylik, V.
 
Subject цукроза
сахароза
sucrose
гідратація
структура
концентрація
гидратация
структура
концентрация
hydration
structure
concentration
 
Description Методом диференціальної скануючої калориметрії досліджено теплоти фазових переходів у структурі цукрового розчину при додаванні трет-бутанолу.
Методом дифференциальной сканирующей калориметрии исследовано теплоты фазовых превращений в структуре сахарного раствора при добавлении трет-бутанола.
Heats of phase transition in the structure sucrose solution with additive tret-butanol were studied using the differential scanning calorimeter.
 
Date 2012-10-29T08:17:14Z
2012-10-29T08:17:14Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Подобій, О. В. Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрози / О. В. Подобій, О. М. Мірошников, В. А. Михайлик // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3340
 
Language other