Навчання професійного мовлення студентів за напрямом “Готельно-ресторанний бізнес”
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчання професійного мовлення студентів за напрямом “Готельно-ресторанний бізнес”
Обучение профессиональной речи студентов направления “Гостинично-ресторанный бизнес” Teaching the students professional conversation in the speciality “Hotel and restaurant business” |
|
Creator |
Ткаченко, Н. Д.
Ткаченко, Н. Д. Tkachenko, N. D. Євсюкова, Н. O. Евсюкова, Н. O. Yevsiukova, N. |
|
Subject |
вживання
готельно-ресторанний термін стильовий контекст употребление гостинично-ресторанный термин стилевой контекст usage hotel and restaurant therm style context |
|
Description |
Навчання англійській мові професійного спрямування має за мету визначити її стильові, граматичні, мовленнєві особливості і є процесом переходу від загальновживаних значень до жанрових, стильових відтінків. Серед слів та словосполучень професійного словника спостерігаються іновації та адаптації літературного мовлення до типових професійних ситуацій. Як правило, спеціальна термінологія офіціанта позначає ряд найбільш вживаних речей, характеристику гостей та типові ситуації, які трапляються у ресторані. Обучение английскому языку профессионального направления имеет целью определить ее стилевые, грамматические, речевые особенности и является процессом перехода от общеупотребительных значений к жанровым, стилевых оттенков. Среди слов и словосочетаний профессионального словаря наблюдаются инновации и адаптации литературной речи в типичных профессиональных ситуаций. Как правило, специальная терминология официанта обозначает ряд наиболее употребляемых вещей, характеристику гостей и типичные ситуации, которые случаются в ресторане. Teaching English professional direction aims to define her style, grammar, speech features and is a process of transition from commonly used values to genre, style shades. Among the words and phrases of professional vocabulary observed innovation and adaptation of literary speech to the typical professional situations. Typically, the special terminology waiter indicates some of the most used things characterization guests and typical situations that happen in the restaurant. |
|
Date |
2012-10-29T09:12:48Z
2012-10-29T09:12:48Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ткаченко, Н. Д. Навчання професійного мовлення студентів за напрямом “Готельно-ресторанний бізнес” / Н. Д. Ткаченко, Н. O. Євсюкова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р. : тези у 4-х ч. – Харків : ХДУХТ, 2012. – Ч. 4. – С. 74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3348 |
|
Language |
other
|
|