Запис Детальніше

Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів
Определение оптимальных параметров процесса обжаривания грибных полуфабрикатов
Determination of optimum process parameters roasting Mushroom Semis
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л.
Seidykh, O.
 
Subject харчоконцентрати
грибні напівфабрикати
біологічна цінність
методологія експериментально-статистичного моделювання
багатофакторний експеримент
задачі типу «Технологія − Властивість»
пищеконцентраты
грибные полуфабрикаты
биологическая ценность
методология экспериментально-статистического моделирования
многофакторный эксперимент
задачи типа «Технология - свойство»
harchokontsentraty
mushroom intermediates
biological value
the methodology of experimental and statistical modeling
multivariate experiment
tasks such as "Technology - Property"
 
Date 2012-10-29T10:34:03Z
2012-10-29T10:34:03Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Зінченко, І. М. Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, О. Л. Сєдих // 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів « Наукові здобутки молоді − вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті ». – 2011. – частина 1. С. 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3359
 
Language other