Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів
Определение оптимальных параметров процесса обжаривания грибных полуфабрикатов Determination of optimum process parameters roasting Mushroom Semis |
|
Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Сєдих, О. Л. Седых, О. Л. Seidykh, O. |
|
Subject |
харчоконцентрати
грибні напівфабрикати біологічна цінність методологія експериментально-статистичного моделювання багатофакторний експеримент задачі типу «Технологія − Властивість» пищеконцентраты грибные полуфабрикаты биологическая ценность методология экспериментально-статистического моделирования многофакторный эксперимент задачи типа «Технология - свойство» harchokontsentraty mushroom intermediates biological value the methodology of experimental and statistical modeling multivariate experiment tasks such as "Technology - Property" |
|
Date |
2012-10-29T10:34:03Z
2012-10-29T10:34:03Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Зінченко, І. М. Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, О. Л. Сєдих // 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів « Наукові здобутки молоді − вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті ». – 2011. – частина 1. С. 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3359 |
|
Language |
other
|
|