Стабілізація плодово-ягідних виноматеріалів проти колоїдних помутнінь
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабілізація плодово-ягідних виноматеріалів проти колоїдних помутнінь
Cтабилизация плодово-ягодных виноматериалов против коллоидных помутнений Stabilization of fruit wine against colloidal haze |
|
Creator |
Білько, М. В.
Форманюк, Т. Билько, М. В. Форманюк, Т. Bilko, M. Formanuk T. |
|
Subject |
плодово-ягідні виноматеріали
колоїдні помутніння стабільність желатин бентоніт плодово-ягодные виноматериалы коллоидные помутнения стабильность желатин бентонит fruit wine materials colloidal haze stability gelatine bentonite |
|
Description |
Експериментально обґрунтований вибір препаратів стабілізуючої дії нового покоління при обробці плодово-ягідних виноматеріалів з яблук. Встановлені оптимальні дози, які забезпечують максимальне зберігання аромату виноматеріалів.
Экспериментально обоснован выбор препаратов стабилизирующего действия нового поколения при обработке плодово-ягодных виноматериалов из яблок. Установлены оптимальные дозы, которые обеспечивают максимальное сохранение аромата виноматериалов. Experimental basis for the selection of drugs stabilizing effect of the new generation in the processing of fruit wine made from apples. The optimal dose, which ensure maximum conservation of wine flavor were installed. |
|
Date |
2012-10-29T11:11:28Z
2012-10-29T11:11:28Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3362
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
Білько, М. В. Стабілізація плодово-ягідних виноматеріалів проти колоїдних помутнінь / М. В. Білько, Т. Форманюк // ВиноГрад. - 2008. - № 4. - С. 41-43.
|
|