Запис Детальніше

Стабілізація плодово-ягідних виноматеріалів проти колоїдних помутнінь

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація плодово-ягідних виноматеріалів проти колоїдних помутнінь
Cтабилизация плодово-ягодных виноматериалов против коллоидных помутнений
Stabilization of fruit wine against colloidal haze
 
Creator Білько, М. В.
Форманюк, Т.
Билько, М. В.
Форманюк, Т.
Bilko, M.
Formanuk T.
 
Subject плодово-ягідні виноматеріали
колоїдні помутніння
стабільність
желатин
бентоніт
плодово-ягодные виноматериалы
коллоидные помутнения
стабильность
желатин
бентонит
fruit wine materials
colloidal haze
stability
gelatine
bentonite
 
Description Експериментально обґрунтований вибір препаратів стабілізуючої дії нового покоління при обробці плодово-ягідних виноматеріалів з яблук. Встановлені оптимальні дози, які забезпечують максимальне зберігання аромату виноматеріалів.
Экспериментально обоснован выбор препаратов стабилизирующего действия нового поколения при обработке плодово-ягодных виноматериалов из яблок. Установлены оптимальные дозы, которые обеспечивают максимальное сохранение аромата виноматериалов.
Experimental basis for the selection of drugs stabilizing effect of the new generation in the processing of fruit wine made from apples. The optimal dose, which ensure maximum conservation of wine flavor were installed.
 
Date 2012-10-29T11:11:28Z
2012-10-29T11:11:28Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3362
 
Language other
 
Relation Білько, М. В. Стабілізація плодово-ягідних виноматеріалів проти колоїдних помутнінь / М. В. Білько, Т. Форманюк // ВиноГрад. - 2008. - № 4. - С. 41-43.