Запис Детальніше

Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин
Цвет – один из основных показателей качества розовых столовых вин
Color – one of the key indicators of quality pink table wines
 
Creator Тенетка, А. І.
Білько, М. В.
Ларін, В. В.
Тенетка, А. И.
Билько, М. В.
Ларин, В. В.
Tenetka, A.
Bilko, M.
Larin, V.
 
Subject рожеві столові вина
колір
оптичні характеристики
фенольні речовини
розовые столовые вина
цвет
оптические характеристики
фенольные вещества
окислительно-восстановительные характеристики
pink table wine
color
optical performance
phenolic substances
oxidation-reduction characteristics
 
Description Представлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.
Представлены результаты исследований влияния технологии розовых столовых вин на получение оптимальных характеристик качества цвета.
The results of investigations impact of technology for optimal description color’s quality of pink table wines.
 
Date 2012-10-29T11:27:08Z
2012-10-29T11:27:08Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Тенетка, А. І. Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин / А. І. Тенетка, М. В. Білько, В. В. Ларін // Збірник наукових праць НІВіВ «Магарач». Виноградарство и виноделие. – 201. - Т. XLI, Ч. 2. – С. 95-97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3364
 
Language other