Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин
Цвет – один из основных показателей качества розовых столовых вин Color – one of the key indicators of quality pink table wines |
|
Creator |
Тенетка, А. І.
Білько, М. В. Ларін, В. В. Тенетка, А. И. Билько, М. В. Ларин, В. В. Tenetka, A. Bilko, M. Larin, V. |
|
Subject |
рожеві столові вина
колір оптичні характеристики фенольні речовини розовые столовые вина цвет оптические характеристики фенольные вещества окислительно-восстановительные характеристики pink table wine color optical performance phenolic substances oxidation-reduction characteristics |
|
Description |
Представлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.
Представлены результаты исследований влияния технологии розовых столовых вин на получение оптимальных характеристик качества цвета. The results of investigations impact of technology for optimal description color’s quality of pink table wines. |
|
Date |
2012-10-29T11:27:08Z
2012-10-29T11:27:08Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тенетка, А. І. Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин / А. І. Тенетка, М. В. Білько, В. В. Ларін // Збірник наукових праць НІВіВ «Магарач». Виноградарство и виноделие. – 201. - Т. XLI, Ч. 2. – С. 95-97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3364 |
|
Language |
other
|
|