Створення бази даних і знань харчових продуктів, що підлягають сушінню
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Створення бази даних і знань харчових продуктів, що підлягають сушінню
Создание базы данных и знаний пищевых продуктов, подлежащих сушке Creating a database and knowledge of food to be dried |
|
Creator |
Овчарук, В. О.
Овчарук, В. А. Ovcharuk, V. Сєдих, О. Л. Седых, О. Л. Seidykh, O. Бровченко, Н. Н. Бровченко, Н. Н. Brovchenko, N. |
|
Subject |
способи сушіння
способы сушки methods of drying конвективне сушіння кондуктивне сушіння сублімаційне сушіння НВЧ-сушіння бази даних та знань сучасні комп’ютерні технології конвективная сушка кондуктивная сушка сублимационная сушка СВЧ-сушка базы данных и знаний современные компьютерные технологии convective drying conducted drying freeze drying microwave drying databases and knowledge modern computer technology |
|
Description |
Дана стаття присвячена започаткуванню комплексу досліджень і розробок для створення засобами сучасних інформаційних технологій бази даних та знань продуктів, що підлягають сушінню. База даних та знань вміщує усі відомі фізичні, теплофізичні та інші відомі характеристики, які потрібні для оптимального вибору способу сушіння та необхідного для цього обладнання.
Данная статья посвящена началу комплекса исследований и разработок для создания средствами современных информационных технологий базы данных и знаний продуктов, подлежащих сушке. База данных и знаний содержит все известные физические, теплофизические и другие известные характеристики, которые нужны для оптимального выбора способа сушки и необходимого для этого оборудования. This article focuses on the launch complex research and development to create the means of modern information technology database and knowledge products to be dried. Database and Knowledge contains all known physical, thermal, and other known characteristics that are required for optimal choice of drying and necessary hardware. |
|
Date |
2012-10-29T11:32:31Z
2012-10-29T11:32:31Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Овчарук, В. О.
Створення бази даних і знань харчових продуктів, що підлягають сушінню / В. О. Овчарук, Н. Н. Бровченко, О. Л. Сєдих // Наукові праці УДУХТ. — 2001. — №10. Ч.ІІІ : Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення". — С. 8-9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3365 |
|
Language |
other
|
|