Запис Детальніше

Створення бази даних і знань харчових продуктів, що підлягають сушінню

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Створення бази даних і знань харчових продуктів, що підлягають сушінню
Создание базы данных и знаний пищевых продуктов, подлежащих сушке
Creating a database and knowledge of food to be dried
 
Creator Овчарук, В. О.
Овчарук, В. А.
Ovcharuk, V.
Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л.
Seidykh, O.
Бровченко, Н. Н.
Бровченко, Н. Н.
Brovchenko, N.
 
Subject способи сушіння
способы сушки
methods of drying
конвективне сушіння
кондуктивне сушіння
сублімаційне сушіння
НВЧ-сушіння
бази даних та знань
сучасні комп’ютерні технології
конвективная сушка
кондуктивная сушка
сублимационная сушка
СВЧ-сушка
базы данных и знаний
современные компьютерные технологии
convective drying
conducted drying
freeze drying
microwave drying
databases and knowledge
modern computer technology
 
Description Дана стаття присвячена започаткуванню комплексу досліджень і розробок для створення засобами сучасних інформаційних технологій бази даних та знань продуктів, що підлягають сушінню. База даних та знань вміщує усі відомі фізичні, теплофізичні та інші відомі характеристики, які потрібні для оптимального вибору способу сушіння та необхідного для цього обладнання.
Данная статья посвящена началу комплекса исследований и разработок для создания средствами современных информационных технологий базы данных и знаний продуктов, подлежащих сушке. База данных и знаний содержит все известные физические, теплофизические и другие известные характеристики, которые нужны для оптимального выбора способа сушки и необходимого для этого оборудования.
This article focuses on the launch complex research and development to create the means of modern information technology database and knowledge products to be dried. Database and Knowledge contains all known physical, thermal, and other known characteristics that are required for optimal choice of drying and necessary hardware.
 
Date 2012-10-29T11:32:31Z
2012-10-29T11:32:31Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Овчарук, В. О. Створення бази даних і знань харчових продуктів, що підлягають сушінню / В. О. Овчарук, Н. Н. Бровченко, О. Л. Сєдих // Наукові праці УДУХТ. — 2001. — №10. Ч.ІІІ : Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення". — С. 8-9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3365
 
Language other