Вплив температури солодорощення на зміни хімічного складу сортів вівса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив температури солодорощення на зміни хімічного складу сортів вівса
Влияние температуры солодорощения на изменение химических показателей сортов овса Influence of temperature of solodoroscheniya on the change of chemical indexes sortot oat |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Ємельянова, Н. О. Голуб, М. О. Кошевая, В. Н. Емельянова, Н. А. Голуб, М. А. Koshova, V. Yemelyanova, N. Golub, M. |
|
Subject |
овес
солодорощення голозерний овес вологість овес солодорощение голозерный овес влажность oat solodoroschenie hulless oat humidity |
|
Description |
Встановлено, що найкращим для солодорощення є голозерний овес, так як він перевищує плівчастий по всім фізико-хімічним показникам, а саме: за вмістом екстрактивності, редукуючих цукрів, не так різко зменшується вміст загального та амінного азоту. Оптимальними параметрами солодорощення для плівчастого вівса є: температура пророщування 14-16 ºС і тривалість – 4 доби.
Установлено, что наилучшим для солодорощення является голозерный овес, так как он превышает пленочный по всем физико-химическим показателям, а именно: за содержимым экстракта, редуцирующих сахаров, не так резко уменьшается содержание общего и аминного азота. Оптимальными параметрами солодоращения для пленочного овса является: температура проращивания 14-16 °С и длительность – 4 суток. It is set that the best for solodoroschennya is a hulless oat, so as he exceeds a pellicle for to all physical and chemical indexes, namely: after content of extract, redukuyuchikh sugars, not so sharply content diminishes general and to aminnogo nitrogen. The optimum parameters of solodoroschennya for a pellicle oat is: temperature of proroschuvannya 14-16 °and duration – 4 days. |
|
Date |
2012-01-16T10:19:06Z
2012-01-16T10:19:06Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/106
|
|
Language |
other
|
|