Запис Детальніше

Вплив температури солодорощення на зміни хімічного складу сортів вівса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив температури солодорощення на зміни хімічного складу сортів вівса
Влияние температуры солодорощения на изменение химических показателей сортов овса
Influence of temperature of solodoroscheniya on the change of chemical indexes sortot oat
 
Creator Кошова, В. М.
Ємельянова, Н. О.
Голуб, М. О.
Кошевая, В. Н.
Емельянова, Н. А.
Голуб, М. А.
Koshova, V.
Yemelyanova, N.
Golub, M.
 
Subject овес
солодорощення
голозерний овес
вологість
овес
солодорощение
голозерный овес
влажность
oat
solodoroschenie
hulless oat
humidity
 
Description Встановлено, що найкращим для солодорощення є голозерний овес, так як він перевищує плівчастий по всім фізико-хімічним показникам, а саме: за вмістом екстрактивності, редукуючих цукрів, не так різко зменшується вміст загального та амінного азоту. Оптимальними параметрами солодорощення для плівчастого вівса є: температура пророщування 14-16 ºС і тривалість – 4 доби.
Установлено, что наилучшим для солодорощення является голозерный овес, так как он превышает пленочный по всем физико-химическим показателям, а именно: за содержимым экстракта, редуцирующих сахаров, не так резко уменьшается содержание общего и аминного азота. Оптимальными параметрами солодоращения для пленочного овса является: температура проращивания 14-16 °С и длительность – 4 суток.
It is set that the best for solodoroschennya is a hulless oat, so as he exceeds a pellicle for to all physical and chemical indexes, namely: after content of extract, redukuyuchikh sugars, not so sharply content diminishes general and to aminnogo nitrogen. The optimum parameters of solodoroschennya for a pellicle oat is: temperature of proroschuvannya 14-16 °and duration – 4 days.
 
Date 2012-01-16T10:19:06Z
2012-01-16T10:19:06Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/106
 
Language other