Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів
Использование возможностей Internet в оптимизации процессов сушки пищевых продуктов Harnessing the Internet in process optimization dry food |
|
Creator |
Овчарук, В. О.
Овчарук, В. А. Ovcharuk, V. Сєдих, О. Л. Седых, О. Л. Seidykh, O. Ющук, І. В. Ющук, И. В. Yushchuk, I. Метльов, С. Г. Метлев, С. Г. Metlov, S. Гаврилов, С. В. Гаврилов, С. В. Gavrilov, S. |
|
Subject |
сушіння
харчові продукти оптимізація база даних та знань інформаційна підтримка інженерних рішень сушка пищевые продукты оптимизация база данных и знаний информационная поддержка инженерных решений drying food optimization database and knowledge information support engineering decisions |
|
Description |
Процеси сушіння харчових продуктів з метою найповнішого збереження їх корисних властивостей при тривалому зберіганні є найбільш актуальними як для виробників так і для сільгосппереробників. Перелік продуктів тваринного і рослинного походження, що вимагають подальшої переробки, постійно розширюється. Процессы сушки пищевых продуктов с целью полного сохранение их полезных свойств при длительном хранении наиболее актуальными как для производителей, так и для сельхозпереработчиков. перечень продуктов животного и растительного происхождения, требуют дальнейшей переработки, постоянно расширяется. The process of dry food to the fullest preserve their beneficial properties during storage is the most relevant both for producers and for silhosppererobnykiv. list of animal and vegetable origin, requiring further processing, is constantly expanding. |
|
Date |
2012-10-30T09:06:56Z
2012-10-30T09:06:56Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Овчарук, В. О. Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів / В. О. Овчарук, О. Л. Сєдих, І. В. Ющук, С. Г. Метльов, С. В. Гаврилов // 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2009 р. : тези доповідей. – К. – 2009. – Ч. 3. – С. 382-383.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3387 |
|
Language |
other
|
|