Запис Детальніше

Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів
Использование возможностей Internet в оптимизации процессов сушки пищевых продуктов
Harnessing the Internet in process optimization dry food
 
Creator Овчарук, В. О.
Овчарук, В. А.
Ovcharuk, V.
Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л.
Seidykh, O.
Ющук, І. В.
Ющук, И. В.
Yushchuk, I.
Метльов, С. Г.
Метлев, С. Г.
Metlov, S.
Гаврилов, С. В.
Гаврилов, С. В.
Gavrilov, S.
 
Subject сушіння
харчові продукти
оптимізація
база даних та знань
інформаційна підтримка інженерних рішень
сушка
пищевые продукты
оптимизация
база данных и знаний
информационная поддержка инженерных решений
drying
food
optimization
database and knowledge
information support engineering decisions
 
Description Процеси сушіння харчових продуктів з метою найповнішого
збереження їх корисних властивостей при тривалому зберіганні є найбільш
актуальними як для виробників так і для сільгосппереробників. Перелік
продуктів тваринного і рослинного походження, що вимагають подальшої
переробки, постійно розширюється.
Процессы сушки пищевых продуктов с целью полного
сохранение их полезных свойств при длительном хранении наиболее
актуальными как для производителей, так и для сельхозпереработчиков. перечень
продуктов животного и растительного происхождения, требуют дальнейшей
переработки, постоянно расширяется.
The process of dry food to the fullest
preserve their beneficial properties during storage is the most
relevant both for producers and for silhosppererobnykiv. list
of animal and vegetable origin, requiring further
processing, is constantly expanding.
 
Date 2012-10-30T09:06:56Z
2012-10-30T09:06:56Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Овчарук, В. О. Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів / В. О. Овчарук, О. Л. Сєдих, І. В. Ющук, С. Г. Метльов, С. В. Гаврилов // 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2009 р. : тези доповідей. – К. – 2009. – Ч. 3. – С. 382-383.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3387
 
Language other