Запис Детальніше

Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок
Комплексная ресурсосберегающая переработка моркови с получением полифункциональных пищевых добавок
The complex ресурсозберігаюча processing of carrot is with the receipt of поліфункціональних food additions
 
Creator Бандуренко, Г. М.
Левківська, Т. М.
Безусов, А. Т.
Бандуренко, Г. М.
Левкивская, Т. Н.
Безусов, А. Т.
Bandurenko, G.
Levkivska, T.
Bezusov, A.
 
Subject В-каротин
пищевые добавки
B-carotene
морква
комплексна переробка
харчові добавки
морковь
комплексная переработка
carrot
complex processing
food additions
 
Description Проведено дослідження з можливістю комплексної переробки моркви та одержання продуктів і харчових добавок з високим вмістом біологічно активних речовин.
Проведено исследование с возможностью комплексной переработки моркови и получения продуктов и пищевых добавок с высоким содержанием биологически активных веществ.
A study is undertaken with possibility of the complex processing of carrot and receipt of products and food additions with high maintenance biologically active substances.
 
Date 2012-09-18T13:53:36Z
2012-09-18T13:53:36Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Бандуренко, Г. М. Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці ОДАХТ. – 2010. - № 37. – С. 211-214.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2693
 
Language other