Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок
Комплексная ресурсосберегающая переработка моркови с получением полифункциональных пищевых добавок The complex ресурсозберігаюча processing of carrot is with the receipt of поліфункціональних food additions |
|
Creator |
Бандуренко, Г. М.
Левківська, Т. М. Безусов, А. Т. Бандуренко, Г. М. Левкивская, Т. Н. Безусов, А. Т. Bandurenko, G. Levkivska, T. Bezusov, A. |
|
Subject |
В-каротин
пищевые добавки B-carotene морква комплексна переробка харчові добавки морковь комплексная переработка carrot complex processing food additions |
|
Description |
Проведено дослідження з можливістю комплексної переробки моркви та одержання продуктів і харчових добавок з високим вмістом біологічно активних речовин.
Проведено исследование с возможностью комплексной переработки моркови и получения продуктов и пищевых добавок с высоким содержанием биологически активных веществ. A study is undertaken with possibility of the complex processing of carrot and receipt of products and food additions with high maintenance biologically active substances. |
|
Date |
2012-09-18T13:53:36Z
2012-09-18T13:53:36Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бандуренко, Г. М. Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці ОДАХТ. – 2010. - № 37. – С. 211-214.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2693 |
|
Language |
other
|
|