Пельмені «Соковиті»(Патент на корисну модель № 55131)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пельмені «Соковиті»(Патент на корисну модель № 55131)
Пельмени «Сочные» Dumplings “Juicy” |
|
Creator |
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Страшинський, І. М. Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Романова, О. О. Романова, О. А. Romanova, O. Давидюк, А. І. Давидюк, А. И. Davydyuk, A. |
|
Subject |
пельмені
яловичина свинина пшенична клітковина жиро-білкова емульсія пельмени говядина свинина пшеничная клетчатка жиро-белковая эмульсия ravioli beef pork wheat fiber fat-protein emulsion |
|
Description |
Розроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, борошно, цибулю ріпчасту свіжу, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять пшеничну клітковину 1,26-2,52% та жиро-білкову емульсію 2,52-5,04 %.
Разработание пельмени, содержащие говядину 1 сорта, свинину полужирную, свинину жирную, меланж, муку, лук репчатый свежий, поваренную соль, сахар-песок, перец черный молотый, которые отличаются тем, что дополнительно содержат пшеничную клетчатку 1,26-2,52 % и жиро-белковую эмульсию 2,52-5,04%. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, flour, onion fresh, table salt, sugar, black pepper, which are characterized in that it additionally contains wheat fiber 1,26-2,52% and fat-protein emulsion 2,52-5,04%. |
|
Date |
2012-11-01T07:45:36Z
2012-11-01T07:45:36Z 2010 |
|
Identifier |
Патент на корисну модель 55131 Україна, МПК (2009)
А231 1/00. Пельмені «Соковиті» / Гончаров, Г. І., Страшинський, І. М., Романова, О. О., Давидюк, А. І. ; власник НУХТ. - № 201005365 ; заявл. 30.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3408 |
|
Language |
other
|
|