Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)
Пельмени «Богатырские» Dumplings "Bogatyrskie" |
|
Creator |
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Страшинський, І. М. Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Басиста, М. В. Басиста, М. В. Basista, M. V. Дунець, М. С. Дунец, М. С. Dunets, M. |
|
Subject |
пельмені
яловичина свинина морква буряк жиробілкова емульсія пельмени говядина свинина морковь свекла жиро-белковая эмульсия dumplings beef pork carrots beets fat-protein emulsion |
|
Description |
Розроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять свіжі моркву 8,0-8,25 % та буряк 2,5-3,0 % та жиробілкову емульсію 3,25-3,75 %.
Разработано пельмени, содержащие говядину 1 сорта, свинину полужирную, свинину жирную, меланж, лук репчатый свежий, соль поваренную, сахар-песок, перец черный молотый, муку, которые отличаются тем, что дополнительно содержат свежую морковь 8,0-8,25 % и свеклу 2,5-3,0% и жиро-белковую эмульсию 3,25-3,75%. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork half-bolded, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains fresh carrots 8,0-8,25% beets and 2.5-3.0% and lipid-protein emulsion 3,25-3,75%. |
|
Date |
2012-11-01T07:55:09Z
2012-11-01T07:55:09Z 2010 |
|
Identifier |
Патент на корисну модель № 55208 Україна, МПК (2009)
А23І- 1/00. Пельмені «Богатирські» / Гончаров, Г. І., Страшинський, І. М., Басиста, М. В., Дунець, М. С. ; власник НУХТ. – № 201006001 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3410 |
|
Language |
other
|
|