Запис Детальніше

Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)
Пельмени «Богатырские»
Dumplings "Bogatyrskie"
 
Creator Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Басиста, М. В.
Басиста, М. В.
Basista, M. V.
Дунець, М. С.
Дунец, М. С.
Dunets, M.
 
Subject пельмені
яловичина
свинина
морква
буряк
жиробілкова емульсія
пельмени
говядина
свинина
морковь
свекла
жиро-белковая эмульсия
dumplings
beef
pork
carrots
beets
fat-protein emulsion
 
Description Розроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять свіжі моркву 8,0-8,25 % та буряк 2,5-3,0 % та жиробілкову емульсію 3,25-3,75 %.
Разработано пельмени, содержащие говядину 1 сорта, свинину полужирную, свинину жирную, меланж, лук репчатый свежий, соль поваренную, сахар-песок, перец черный молотый, муку, которые отличаются тем, что дополнительно содержат свежую морковь 8,0-8,25 % и свеклу 2,5-3,0% и жиро-белковую эмульсию 3,25-3,75%.
Designed dumplings containing beef 1 grade, pork half-bolded, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains fresh carrots 8,0-8,25% beets and 2.5-3.0% and lipid-protein emulsion 3,25-3,75%.
 
Date 2012-11-01T07:55:09Z
2012-11-01T07:55:09Z
2010
 
Identifier Патент на корисну модель № 55208 Україна, МПК (2009) А23І- 1/00. Пельмені «Богатирські» / Гончаров, Г. І., Страшинський, І. М., Басиста, М. В., Дунець, М. С. ; власник НУХТ. – № 201006001 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3410
 
Language other