Запис Детальніше

Січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 66629)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 66629)
Рубленый полуфабрикат (Патент на полезную модель № 66629)
Chopped semifinished (Utility model patent number 66629)
 
Creator Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Дунець, М. С.
Дунец, М. С.
Dunets, M.
Годунко, Є. В.
Годунко, Е. В.
Godunko, E.
 
Subject січений напівфабрикат
рубленый полуфабрикат
chopped semifinished product
куряче м’ясо
каппа-карагенан
камідь гуара
пшенична клейковина та суха молочна виворотка
куриное мясо
каппа-каррагинан
камедь гуара
пшеничная клейковина и сухая молочная выворотка
chicken meat
kappa-carrageenan
guar gum
wheat gluten and dry milk
 
Description Розроблено січений напівфабрикат, що включає куряче м’ясо, сухе молоко, кухонну сіль, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту, перець духмяний, сухарі панірувальні та воду, який відрізняється тим, що додатково містить каппа-карагенан 0,3-0,34 %, камідь гуара 0,30-0,33 %, пшеничну клейковину 0,30-0,33 % та суху молочну виворотку 0,9-0,1%.
Разработан рубленый полуфабрикат, включающий куриное мясо, сухое молоко, поваренную соль, хлеб пшеничный, лук репчатый, перец душистый, сухари панировочные и воду, отличающийся тем, что дополнительно содержит каппа-каррагинан 0,3-0,34%, камедь гуара 0,30-0,33%, пшеничную клейковину 0,30-0,33% и сухую молочную выворотку 0,9-0,1%.
Designed chopped semifinished product including chicken meat, milk powder, table salt, white bread, onion, pimento, bread crumbs and water, characterized in that it further comprises kappa-carrageenan 0,3-0,34% guar gum 0 30-0,33%, wheat gluten and 0,30-0,33% dry milk 0,9-0,1%.
 
Date 2012-11-01T11:39:41Z
2012-11-01T11:39:41Z
2012
 
Identifier Патент на корисну модель № 66629 UA, МПК A23L 1/22 (2006.01). Січений напівфабрикат / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, М. С. Дунець, Є. В. Годунко. – № u 2011 07846 ; заяв. 22.06.2011; опубл. 11.01.2012; Бюл. № 1. – 5 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3418
 
Language other