ПРОЯВ БІОЛОГІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЧАЮ НА ГРАМ-ПОЗИТИВНІ ТА ГРАМ-НЕГАТИВНІ МІКРООРГАНІЗМИ
Наукові журнали НАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ПРОЯВ БІОЛОГІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЧАЮ НА ГРАМ-ПОЗИТИВНІ ТА ГРАМ-НЕГАТИВНІ МІКРООРГАНІЗМИ
|
|
Creator |
Беденко, О.О.
Гришненко, О.Ю. Дика, С.М. Дубовий, Д.В. |
|
Subject |
—
— УДК 615.28 (043.2) |
|
Description |
У наш час зростають вимоги до якості продуктів харчування, в тому числі і до традиційних напоїв, таких як чай. Цінність чаю визначається не лише його смаковими якостями, але й його біологічною активністю. Компоненти чаю володіють антибактеріальною, фунгіцидною активністю, також він позитивно впливає на функціонування серцево-судинної та імунної системи.
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|
Contributor |
—
|
|
Date |
2012-10-24
|
|
Type |
—
— — — |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/Fly/article/view/2419
|
|
Source |
ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ; 2012; 162
|
|
Language |
uk
|
|