Запис Детальніше

ПРОЯВ БІОЛОГІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЧАЮ НА ГРАМ-ПОЗИТИВНІ ТА ГРАМ-НЕГАТИВНІ МІКРООРГАНІЗМИ

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРОЯВ БІОЛОГІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЧАЮ НА ГРАМ-ПОЗИТИВНІ ТА ГРАМ-НЕГАТИВНІ МІКРООРГАНІЗМИ
 
Creator Беденко, О.О.
Гришненко, О.Ю.
Дика, С.М.
Дубовий, Д.В.
 
Subject

УДК 615.28 (043.2)
 
Description  У наш час зростають вимоги до якості продуктів харчування, в тому числі і до традиційних напоїв, таких як чай. Цінність чаю визначається не лише його смаковими якостями, але й його біологічною активністю. Компоненти чаю володіють антибактеріальною, фунгіцидною активністю, також він позитивно впливає на функціонування серцево-судинної та імунної системи.
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Contributor
 
Date 2012-10-24
 
Type



 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/Fly/article/view/2419
 
Source ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ; 2012; 162
 
Language uk