ВИВЧЕННЯ ДЕЯКИХ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТАВОСТЕЙ АМІЛАЗИ ASPERGILLUS FLAVUS VAR. ORYZAE 80428
Наукові журнали НАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВИВЧЕННЯ ДЕЯКИХ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТАВОСТЕЙ АМІЛАЗИ ASPERGILLUS FLAVUS VAR. ORYZAE 80428
|
|
Creator |
Авдіюк, К.В.; Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, Київ
|
|
Subject |
—
— УДК 577.152.32 |
|
Description |
Межі використання ферментних препаратів амілолітичної дії розширюються з кожним роком. Дані ензими застосовують в харчовій, спиртовій, паперовій, текстильній промисловостях, у пивоварінні, виробництві миючих засобів та медицині. Одним із найпоширеніших амілолітичних ферментів є а-амілаза [EC 3.2.1.1], яка каталізує гідроліз внутрішніх а^-(1,4)-глікозидних зв'язків у молекулах крохмалю, глікогену, полі- і олігосахаридів, утворюючи декстрини, олігосахариди, мальтозу, глюкозу із збереженням їх а-аномерної структури.
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|
Contributor |
—
|
|
Date |
2012-10-24
|
|
Type |
—
— — — |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/Fly/article/view/2418
|
|
Source |
ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ; 2012; 161
|
|
Language |
uk
|
|