Запис Детальніше

ВИВЧЕННЯ ДЕЯКИХ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТАВОСТЕЙ АМІЛАЗИ ASPERGILLUS FLAVUS VAR. ORYZAE 80428

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИВЧЕННЯ ДЕЯКИХ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТАВОСТЕЙ АМІЛАЗИ ASPERGILLUS FLAVUS VAR. ORYZAE 80428
 
Creator Авдіюк, К.В.; Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, Київ
 
Subject

УДК 577.152.32
 
Description  Межі використання ферментних препаратів амілолітичної дії розширюються з кожним роком. Дані ензими застосовують в харчовій, спиртовій, паперовій, текстильній промисловостях, у пивоварінні, виробництві миючих засобів та медицині. Одним із найпоширеніших амілолітичних ферментів є а-амілаза [EC 3.2.1.1], яка каталізує гідроліз внутрішніх а^-(1,4)-глікозидних зв'язків у молекулах крохмалю, глікогену, полі- і олігосахаридів, утворюючи декстрини, олігосахариди, мальтозу, глюкозу із збереженням їх а-аномерної структури.
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Contributor
 
Date 2012-10-24
 
Type



 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/Fly/article/view/2418
 
Source ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ; 2012; 161
 
Language uk