Реологічні складові при визначенні якості мяса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Реологічні складові при визначенні якості мяса
Реологических составляющие при определении качества мяса Rheological composition in determining the quality of meat |
|
Creator |
Гуць, В. С.
Гуць, В. С. Guts, V. Коваль, О. А. Коваль, О. А. Koval, O. Мацак, В. П. Мацак, В. П. Matsak, V. |
|
Subject |
консистенція м’яса
консистенция мяса texture of meat реологія м’яса релаксація деформації реология мяса релаксация деформации meat rheology relaxation strain |
|
Description |
Виконано аналіз деформування м’яса при різних зусиллях стискання. У якості узагальненої реологічної характеристики запропоновано відношення в’язкого коефіцієнта до пружнього. Знайдено коефіцієнт тривалості релаксації м’яса.
Выполнен анализ деформирования мяса при различных усилиях сжатия. В качестве обобщенной реологической характеристики предложено отношение вязкого коэффициента к упругому. Найдено коэффициент продолжительности релаксации мяса. The analysis of deformation of meat at different compression efforts. As generalized rheological properties suggested ratio of viscous to elastic coefficient. Found coefficient length relaxation meat. |
|
Date |
2012-11-02T08:07:07Z
2012-11-02T08:07:07Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гуць, В. С. Реологічні складові при визначенні якості мяса / B. C. Гуць, О. А. Коваль, В. П. Мацак // Харчова промисловість. - 2003. - Додаток до журналу № 3. - С. 77-78.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3426 |
|
Language |
other
|
|