Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів
Структурно-механические свойства рыборастительных продуктов Structurally-mechanical properties of fish-plant products |
|
Creator |
Гуць, В. С.
Гуць, В. С. Guts, V. Сидоренко, О. В. Сидоренко, Е. В. Sydorenko, O. Романенко, О. П. Романенко, Е. П. Romanenko, O. |
|
Subject |
адгезія структурованих харчових мас
адгезия структурированных пищевых масс adhesion structured food masses портативний гравітаційний пенетрометр риборослинні консерви портативный гравитационный пенетрометр рыборастительные консервы portable gravity radiosclerometer |
|
Description |
Проведено дослідження консистенції риборослинних консервів та паштетів як складової якості та необхідного показника для оптимізації рецептурного складу. Запропоновано нову конструкцію портативного гравітаційного пенетрометра і методику визначення консистенції по структурно-механічним показникам.
Проведено исследование консистенции рыборастительных консервов и паштетов как составляющей качества и необходимого показателя для оптимизации рецептурного состава. Предложены новая конструкция портативного гравитационного пенетрометра и методика определения консистенции по структурно-механическим показателям. Determination of consistency of fish and plant products was the purpose of the conducted researchers as component of high quality description, necessary for optimization of composition. The authors offer new construction of portable gravitation device and new method of determination of consistency on structurally-mechanical indexes. |
|
Date |
2012-11-02T08:29:27Z
2012-11-02T08:29:27Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гуць, В. С. Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів / В. С. Гуць, О. В. Сидоренко, О. П. Романенко // Товарні ринки. - 2006. - № 2. – С. 127-134.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3428 |
|
Language |
other
|
|