Запис Детальніше

Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів
Структурно-механические свойства рыборастительных продуктов
Structurally-mechanical properties of fish-plant products
 
Creator Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
Сидоренко, О. В.
Сидоренко, Е. В.
Sydorenko, O.
Романенко, О. П.
Романенко, Е. П.
Romanenko, O.
 
Subject адгезія структурованих харчових мас
адгезия структурированных пищевых масс
adhesion structured food masses
портативний гравітаційний пенетрометр
риборослинні консерви
портативный гравитационный пенетрометр
рыборастительные консервы
portable gravity radiosclerometer
 
Description Проведено дослідження консистенції риборослинних консервів та паштетів як складової якості та необхідного показника для оптимізації рецептурного складу. Запропоновано нову конструкцію портативного гравітаційного пенетрометра і методику визначення консистенції по структурно-механічним показникам.
Проведено исследование консистенции рыборастительных консервов и паштетов как составляющей качества и необходимого показателя для оптимизации рецептурного состава. Предложены новая конструкция портативного гравитационного пенетрометра и методика определения консистенции по структурно-механическим показателям.
Determination of consistency of fish and plant products was the purpose of the conducted researchers as component of high quality description, necessary for optimization of composition. The authors offer new construction of portable gravitation device and new method of determination of consistency on structurally-mechanical indexes.
 
Date 2012-11-02T08:29:27Z
2012-11-02T08:29:27Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Гуць, В. С. Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів / В. С. Гуць, О. В. Сидоренко, О. П. Романенко // Товарні ринки. - 2006. - № 2. – С. 127-134.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3428
 
Language other