Запис Детальніше

Переробка відходів мясного виробництва на малих підприємствах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Переробка відходів мясного виробництва на малих підприємствах
Переработка отходов мясной производства на малых предприятиях
Waste processing meat production in small enterprises
 
Creator Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
Неліна, К. П.
Нелина, К. П.
Nelina, K.
 
Subject М’ясна нехарчова сировина, комбікорми.
Мясное непищевое сырье, комбикорма.
Meat food raw materials, feed.
 
Description На малих підприємствах, де кількість м’ясної нехарчової сировини досягає 40% від жирової ваги тварини запропоновано використовувати технологічні лінії закритого типу з накопичувачем сировини, змішувачем-сушаркою, що дає можливість готувати комбікорми за заданою рецептурою.
На малых предприятиях, где количество мясного непищевого сырья достигает 40% от жирового веса животного предложено использовать технологические линии закрытого типа с накопителем сырья, смесителем-сушилкой, что позволяет готовить комбикорма по заданной рецептуре.
Small businesses, where the number of non-food raw meat reaches 40% of the weight of the animal fat is suggested to use production lines closed type of drive raw mixer-dryer, which allows to prepare feed for a given recipe.
 
Publisher Міжнародна науково-технічна конференція «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей»
 
Date 2012-11-02T09:22:51Z
2012-11-02T09:22:51Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3430
 
Language other