Інтенсифікація соління м’яса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація соління м’яса
Интенсификация соления мяса Intensification pickles meat |
|
Creator |
Коваль, О. А.
Коваль, О. А. Koval, O. Гуць, В. С. Гуць, В. С. Guts, V. |
|
Subject |
барабанні масажери
соління м’яса барабанные массажеры соления мяса drum massager salting meat |
|
Description |
Запропоновано інтенсифікувати механічне оброблення шматків м’яса шляхом деформування його у вакуумі. Деформування відбувається у вібраційній установці циклічно, що прискорює процес засолювання м’яса порівняно з барабанними масажерами.
Предложено интенсифицировать механическую обработку кусков мяса путем деформирования его в вакууме. Деформирование происходит в вибрационной установке циклически, что ускоряет процесс посола мяса в сравнении с барабанными массажерами. Proposed intensify machining pieces of meat by deforming it in a vacuum. Deformation occurs in vibrating cyclically, which accelerates the process of salting meat compared with drum massagers. |
|
Date |
2012-11-02T09:27:23Z
2012-11-02T09:27:23Z 2012 |
|
Identifier |
Гуць, В. С. Інтенсифікація соління м’яса // В. С. Гуць, О. А. Коваль // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки :
стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3431 |
|
Language |
other
|
|