Запис Детальніше

Інтенсифікація соління м’яса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація соління м’яса
Интенсификация соления мяса
Intensification pickles meat
 
Creator Коваль, О. А.
Коваль, О. А.
Koval, O.
Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
 
Subject барабанні масажери
соління м’яса
барабанные массажеры
соления мяса
drum massager
salting meat
 
Description Запропоновано інтенсифікувати механічне оброблення шматків м’яса шляхом деформування його у вакуумі. Деформування відбувається у вібраційній установці циклічно, що прискорює процес засолювання м’яса порівняно з барабанними масажерами.
Предложено интенсифицировать механическую обработку кусков мяса путем деформирования его в вакууме. Деформирование происходит в вибрационной установке циклически, что ускоряет процесс посола мяса в сравнении с барабанными массажерами.
Proposed intensify machining pieces of meat by deforming it in a vacuum. Deformation occurs in vibrating cyclically, which accelerates the process of salting meat compared with drum massagers.
 
Date 2012-11-02T09:27:23Z
2012-11-02T09:27:23Z
2012
 
Identifier Гуць, В. С. Інтенсифікація соління м’яса // В. С. Гуць, О. А. Коваль // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3431
 
Language other