Аналіз стану управління якістю в торгівлі системи споживчої кооперації на засадах функціонального підходу
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз стану управління якістю в торгівлі системи споживчої кооперації на засадах функціонального підходу
|
|
Creator |
Рибалко-Рак, Леся Андріївна
|
|
Subject |
Управління якістю
торгівля системи споживчої кооперації функціональний підхід |
|
Description |
Актуальність питання щодо виконання функцій управління якістю на сучасному етапі розвитку системи споживчої кооперації у галузі торгівлі зумовлена проблемами управління організацій і підприємств на засадах концепції системного управління якістю. Автором здійснено оцінку системного характеру управління якістю за рахунок аналізу функцій апарату управління на рівнях обласних спілок споживчих товариств, районних спілок споживчих товариств, споживчих товариств із метою формування напрямів удосконалення системи управління споживчої кооперації.
|
|
Publisher |
Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, Кіровоград: КНТУ
|
|
Date |
2012-11-02T12:38:34Z
2012-11-02T12:38:34Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рибалко-Рак Л.А., Оцінка доцільності впровадження та розвитку системи управління якістю Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, випуск 20, Ч ІІ. – Кіровоград: КНТУ, 2011. – 351 с. (С. 220-228)
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/733 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Економічні науки, випуск 20, Ч ІІ.;
|
|