Запис Детальніше

Аналіз стану управління якістю в торгівлі системи споживчої кооперації на засадах функціонального підходу

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз стану управління якістю в торгівлі системи споживчої кооперації на засадах функціонального підходу
 
Creator Рибалко-Рак, Леся Андріївна
 
Subject Управління якістю
торгівля системи споживчої кооперації
функціональний підхід
 
Description Актуальність питання щодо виконання функцій управління якістю на сучасному етапі розвитку системи споживчої кооперації у галузі торгівлі зумовлена проблемами управління організацій і підприємств на засадах концепції системного управління якістю. Автором здійснено оцінку системного характеру управління якістю за рахунок аналізу функцій апарату управління на рівнях обласних спілок споживчих товариств, районних спілок споживчих товариств, споживчих товариств із метою формування напрямів удосконалення системи управління споживчої кооперації.
 
Publisher Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, Кіровоград: КНТУ
 
Date 2012-11-02T12:38:34Z
2012-11-02T12:38:34Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Рибалко-Рак Л.А., Оцінка доцільності впровадження та розвитку системи управління якістю Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, випуск 20, Ч ІІ. – Кіровоград: КНТУ, 2011. – 351 с. (С. 220-228)
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/733
 
Language ua
 
Relation Економічні науки, випуск 20, Ч ІІ.;