Запис Детальніше

Макаронні вироби із соєвим борошном

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Макаронні вироби із соєвим борошном
Макаронные изделия с соевой мукой
Macaroni products with soya flour
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Корж, Т. В.
Корж, Т. В.
Korzh, T.
Годунова, Л. Ю.
Годунова, Л. Ю.
Godunova, L.
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
 
Subject Біологічна цінність макаронних виробів, якість макаронних виробів, спосіб внесення соєвого борошна, технологічні параметри, перерозподіл вологи.
Биологическая ценность макаронных изделий, качество макаронных изделий, способ внесения соевой муки, технологические параметры, перераспределение влаги.
Biological value of macaroni products, quality of macaroni products, the way of soya flour adding, technological parameters, distribution of moisture.
 
Description У роботі досліджена можливість використання соєвого знежиреного борошна для підвищення біологічної цінності макаронних виробів. Вивчено вплив дозування соєвого борошна і способу його внесення на якість виробів. Встановлені оптимальні параметри процесу тісто приготування і пресування. Досліджені колоїдні процеси і форми зв’язку вологи з матеріалом у макаронному тісті. В работе исследована возможность использования соевой обезжиренной муки для повышения биологической ценности макаронных изделий. Изучено влияние дозировки соевой муки и способа ее внесения на качество изделий. Установлены оптимальные параметры процесса тестоприготовления и прессования. Исследованы коллоидные процессы и формы связи влаги с материалом в макаронном тесте. The possibility of soya flour using for increasing of biological value of macaroni products have been researched in the work. The influence of soya flour dosage as well as way of it adding to the quality of products has been studied. The optimal technological parameters of dough making and pressing have been installed. The colloidal processes and forms of moisture linking in macaroni dough have been researched.
 
Publisher Харчова і переробна промисловість України
 
Date 2012-11-04T08:58:59Z
2012-11-04T08:58:59Z
2001
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3437
 
Language uk_UK
 
Relation № 4;С. 20-21