Дослідження властивостей камедей при підготовці їх до виробництва макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження властивостей камедей при підготовці їх до виробництва макаронних виробів
Исследование свойств камедей при подготовке их к производству макаронных изделий The researching of gums properties at the preparing to the macaroni producing |
|
Creator |
Паливода, С. Д.
Паливода, С. Д. Palyvoda, S. Голікова (Євсеєнко), Т. П. Голикова (Евсеенко), Т. П. Holikova (Yevseienko), T. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
камеді рослинного походження
камеди растительного происхождения gums of herbal origin в’язкість розчинів вязкость растворов viscosity of solutions |
|
Description |
У роботі встановлена можливість використання камедей рослинного походження для поліпшення якості макаронних виробів. Визначені в’язкості розчинів камеді рожкового дерева, дерева тара і камеді гуара при підготовці до виробництва. Встановлені закономірності їх зміни залежно від температури при витримці протягом 8 годин. В работе установлена возможность использования камедей растительного происхождения для улучшения качества макаронных изделий. Определены вязкости растворов камеди рожкового дерева, дерева тара и камеди гуара при подготовке к производству. Установлены закономерности их изменения в зависимости от температуры при выдержке в течение 8 часов. The possibility of using the gums of herbal origin for improving of macaroni quality has been installed in the work. The viscosity of solutions of tara gum, locust bean gum and guar gum were determined in preparing for producing. Changes of viscosity depending on temperature during 8 hours of storage have been installed.
|
|
Date |
2012-11-04T11:47:44Z
2012-11-04T11:47:44Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Паливода, С. Д. Дослідження властивостей камедей при підготовці їх до виробництва макаронних виробів / С. Д. Паливода, Т. П. Голікова, В. Г. Юрчак // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка. — 2008. — Вип. 74. - С. 219-224.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3444 |
|
Language |
uk_UK
|
|