Запис Детальніше

Дослідження властивостей камедей при підготовці їх до виробництва макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження властивостей камедей при підготовці їх до виробництва макаронних виробів
Исследование свойств камедей при подготовке их к производству макаронных изделий
The researching of gums properties at the preparing to the macaroni producing
 
Creator Паливода, С. Д.
Паливода, С. Д.
Palyvoda, S.
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject камеді рослинного походження
камеди растительного происхождения
gums of herbal origin
в’язкість розчинів
вязкость растворов
viscosity of solutions
 
Description У роботі встановлена можливість використання камедей рослинного походження для поліпшення якості макаронних виробів. Визначені в’язкості розчинів камеді рожкового дерева, дерева тара і камеді гуара при підготовці до виробництва. Встановлені закономірності їх зміни залежно від температури при витримці протягом 8 годин. В работе установлена возможность использования камедей растительного происхождения для улучшения качества макаронных изделий. Определены вязкости растворов камеди рожкового дерева, дерева тара и камеди гуара при подготовке к производству. Установлены закономерности их изменения в зависимости от температуры при выдержке в течение 8 часов. The possibility of using the gums of herbal origin for improving of macaroni quality has been installed in the work. The viscosity of solutions of tara gum, locust bean gum and guar gum were determined in preparing for producing. Changes of viscosity depending on temperature during 8 hours of storage have been installed.
 
Date 2012-11-04T11:47:44Z
2012-11-04T11:47:44Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Паливода, С. Д. Дослідження властивостей камедей при підготовці їх до виробництва макаронних виробів / С. Д. Паливода, Т. П. Голікова, В. Г. Юрчак // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка. — 2008. — Вип. 74. - С. 219-224.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3444
 
Language uk_UK