Запис Детальніше

Розробка желейної термостабільної начинки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка желейної термостабільної начинки
Разработка желейной термостабильной начинки
Development of a jelly thermostable stuffing
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Кір’янова, Г. А.
Кирьянова, А. А.
Kyrianova, A.
 
Subject гідроколоїди
гидроколлоиды
hydrocolloids
особливості використання
виробництво желейної начинки
особенности использования
производство желейной начинки
features of use
production of a jelly stuffing
 
Description В роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. В работе показана возможность производства желейной термостабильной начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.
 
Date 2012-11-04T11:46:48Z
2012-11-04T11:46:48Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Корецька, І. Л. Розробка желейної термостабільної начинки / І. Л. Корецька, Г. А. Кір’янова // Наукові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, що рекомендуються до впровадження. — К .: НУХТ, 2008. — C. 16-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3442
 
Language uk_UK