Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів
Влияние реологических свойств пищевых масс на качество готовых изделий Influence of rheological properties of food mass on quality of finished articles |
|
Creator |
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. |
|
Subject |
харчові добавки
гідрофільні властивості напівфабрикати пищевые добавки гидрофильные свойства полуфабрикаты food additives hydrophylic properties semi-finished products |
|
Description |
Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів. Приведены реологические исследования кондитерских и тестовых полуфабрикатов. Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.
|
|
Date |
2012-11-04T09:00:55Z
2012-11-04T09:00:55Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ковалевська, Є. І. Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів / Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 27-28 вересня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. - Ч. 1. - С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3438 |
|
Language |
uk_UK
|
|