Запис Детальніше

Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів
Влияние реологических свойств пищевых масс на качество готовых изделий
Influence of rheological properties of food mass on quality of finished articles
 
Creator Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject харчові добавки
гідрофільні властивості
напівфабрикати
пищевые добавки
гидрофильные свойства
полуфабрикаты
food additives
hydrophylic properties
semi-finished products
 
Description Наведено реологічні дослідження кондитерських та тістових напівфабрикатів. Приведены реологические исследования кондитерских и тестовых полуфабрикатов. Investigation of rheological properties on quality of finished goods are presented.
 
Date 2012-11-04T09:00:55Z
2012-11-04T09:00:55Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Ковалевська, Є. І. Вплив реологічних властивостей харчових мас на якість готових виробів / Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 27-28 вересня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. - Ч. 1. - С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3438
 
Language uk_UK