Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю
Изучение влияния гидроколоидов на скорость ретроградации крахмалов Influence studying нydrocolloids for speed of retrogradation amylums |
|
Creator |
Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П. Samoilenko, I. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. Фоменко, В. В. Фоменко, В. В. Fomenko, V. |
|
Subject |
зберігання борошняних виробів
модифіковані крохмалі хранение мучных изделий модифицированные крахмалы storage of the flour products modified amylums |
|
Description |
Досліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів. Исследованы процессы черствения бисквитных полуфабрикатов. Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated. |
|
Date |
2012-11-04T09:04:24Z
2012-11-04T09:04:24Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Самойленко, І. П. Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, В. В. Фоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2011. - C. 244-245.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3439 |
|
Language |
uk_UK
|
|