Запис Детальніше

Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю
Изучение влияния гидроколоидов на скорость ретроградации крахмалов
Influence studying нydrocolloids for speed of retrogradation amylums
 
Creator Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П.
Samoilenko, I.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Фоменко, В. В.
Фоменко, В. В.
Fomenko, V.
 
Subject зберігання борошняних виробів
модифіковані крохмалі
хранение мучных изделий
модифицированные крахмалы
storage of the flour products
modified amylums
 
Description Досліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів.
Исследованы процессы черствения бисквитных полуфабрикатов.
Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated.
 
Date 2012-11-04T09:04:24Z
2012-11-04T09:04:24Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Самойленко, І. П. Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, В. В. Фоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2011. - C. 244-245.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3439
 
Language uk_UK