Запис Детальніше

Мальтодекстини. Можливості використання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мальтодекстини. Можливості використання
Мальтодекстрины. Возможности использования
Maltodextrins. Use possibilities
 
Creator Павлов, Р. О.
Павлов, Р. А.
Pavlov, R.
Лазорский, П. П.
Лазорский, П. П.
Lazorskyi, Р.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Э. И.
Kovalevska, E.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject Мальтодекстини, фізико-хімічні властивості, жирові начинки.
Мальтодекстрины, физико-химические свойства, жировые начинки.
Maltodextrins, physical and chemical properties, fatty stuffings.
 
Description Представлені дослідження впливу концентрації мальтодекстринів на якість жирових начинок. Приведены исследования влияния концентраций мальтодекстринов на качество жировых начинок. Researches of influence of concentration of maltodextrins on quality of fatty stuffings are given.
 
Publisher Техника и технология пищевых производств: тезисы докладов VIII Международной научной конференции студентов и аспирантов, Могилев
 
Date 2012-11-04T11:45:58Z
2012-11-04T11:45:58Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3441
 
Language uk_UK
 
Relation ;С. 44