Запис Детальніше

Изучение влияния мальтодекстринов на рецептурную композицию жировой начинки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изучение влияния мальтодекстринов на рецептурную композицию жировой начинки
Вивчення впливу мальтодекстринів на рецептурну композицію жирової начинки
Studying of influence of maltodexstrins on prescription composition of a fatty stuffing
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject мальтодекстрини
властивості
реологія
мальтодекстрины
реология
характеристики
maltodexstrins
characteristics
rheology
 
Description Вивчені реологічні показники модельних розчинів мальтодекстринів. Исследовали реологические показатели модельних растворов мальтодекстринов. Rheological indicators of modeling solutions of maltodexstrins have been investigated.
 
Date 2012-11-04T11:48:44Z
2012-11-04T11:48:44Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Изучение влияния мальтодекстринов на рецептурную композицию жировой начинки / И. Л. Корецкая, Э. И Ковалевская : Strategy of Qvualiti in industry and Education : материалы «VIII International Conference, June 8-15 2012.- в 3-х т. - Varna, Bulgaria. – 2012. - Т. 3. - С. 91-93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3446
 
Language other