Запис Детальніше

Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
Использование гидроколлоидов при производстве бисквитных полуфабрикатов
Use of hydrocolloids in production of biscuit semi-products
 
Creator Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П.
Samoilenko, I.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Э. И.
Kovalevska, E.
 
Subject Бісквітний напівфабрикат, камеді, піноутворення, стабільність піни.
Бисквитный полуфабрикат, камеди, пенообразование, стабильность пены.
Biscuit semi-finished product, gum, foaming, stability of foam.
 
Description Досліджено гідрофільні властивості різних гідроколоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану та камеді рожкового дерева на піноутворення та стабільність піни. Визначено концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітного напівфабрикату. Исследованы гидрофильные свойства разных гидроколлоидов. Изучено влияние камеди гуара, камеди ксантана и камеди рожкового дерева на пенообразование и стабильность пены. Определено концентрацию использования камеди для улучшения качественных показателей свойств полуфабрикатов. The hydrophilic properties of various hydrocolloids have been investigated. The effect of guar gum, xanthan gum and carob gum on pricing and foam stability has been studed. The concentration of adding gums to improve the qualitative properties of biscuits has been detected.
 
Publisher журнал «Наукові праці ОНАХТ»
 
Date 2012-11-04T11:48:20Z
2012-11-04T11:48:20Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3445
 
Language uk_UK
 
Relation Випуск 40. Том 1;С. 164-166