Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
Использование гидроколлоидов при производстве бисквитных полуфабрикатов Use of hydrocolloids in production of biscuit semi-products |
|
Creator |
Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П. Samoilenko, I. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Э. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
Бісквітний напівфабрикат, камеді, піноутворення, стабільність піни.
Бисквитный полуфабрикат, камеди, пенообразование, стабильность пены. Biscuit semi-finished product, gum, foaming, stability of foam. |
|
Description |
Досліджено гідрофільні властивості різних гідроколоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану та камеді рожкового дерева на піноутворення та стабільність піни. Визначено концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітного напівфабрикату. Исследованы гидрофильные свойства разных гидроколлоидов. Изучено влияние камеди гуара, камеди ксантана и камеди рожкового дерева на пенообразование и стабильность пены. Определено концентрацию использования камеди для улучшения качественных показателей свойств полуфабрикатов. The hydrophilic properties of various hydrocolloids have been investigated. The effect of guar gum, xanthan gum and carob gum on pricing and foam stability has been studed. The concentration of adding gums to improve the qualitative properties of biscuits has been detected.
|
|
Publisher |
журнал «Наукові праці ОНАХТ»
|
|
Date |
2012-11-04T11:48:20Z
2012-11-04T11:48:20Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3445
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
Випуск 40. Том 1;С. 164-166
|
|