Запис Детальніше

Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования фитокомпозиций

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования фитокомпозиций
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання фітокомпозицій
Improving the technology of confectionery using phytocompositions
 
Creator Назар, М. И.
Назар, М. І.
Nazar, M.
Кочерга, В. И.
Кочерга, В. І.
Kocherga, V.
 
Subject бісквітний напівфабрикат
бисквитный полуфабрикат
semi-finished biscuit
біологічно активні речовини
фітокомпозиції
биологически активные вещества
фитокомпозиции
biologically active substances
phytocomposition
 
Description Представлено результати досліджень зі збагачення бісквітного напівфабрикату біологічно активними речовинами фітокомпозицій. Представлены результаты исследований по обогащению бисквитного полуфабриката биологически активными веществами фитокомпозиции. The results of research of enriching semi-biscuit with biologically active substances of phytocompositions are presented.
 
Date 2012-11-04T11:55:04Z
2012-11-04T11:55:04Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Назар, М. И. Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования фитокомпозиций / М. И. Назар, В. И. Кочерга // Техника и технология пищевых производств : тезисы докладов VII Международной научной конференции студентов и аспирантовмогилев, 22-23 апреля 2010 г. – Могилев. - С. 204.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3456
 
Language other