Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования фитокомпозиций
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования фитокомпозиций
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання фітокомпозицій Improving the technology of confectionery using phytocompositions |
|
Creator |
Назар, М. И.
Назар, М. І. Nazar, M. Кочерга, В. И. Кочерга, В. І. Kocherga, V. |
|
Subject |
бісквітний напівфабрикат
бисквитный полуфабрикат semi-finished biscuit біологічно активні речовини фітокомпозиції биологически активные вещества фитокомпозиции biologically active substances phytocomposition |
|
Description |
Представлено результати досліджень зі збагачення бісквітного напівфабрикату біологічно активними речовинами фітокомпозицій. Представлены результаты исследований по обогащению бисквитного полуфабриката биологически активными веществами фитокомпозиции. The results of research of enriching semi-biscuit with biologically active substances of phytocompositions are presented.
|
|
Date |
2012-11-04T11:55:04Z
2012-11-04T11:55:04Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Назар, М. И. Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий путем использования фитокомпозиций / М. И. Назар, В. И. Кочерга // Техника и технология пищевых производств : тезисы докладов VII Международной научной конференции студентов и аспирантовмогилев, 22-23 апреля 2010 г. – Могилев. - С. 204.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3456 |
|
Language |
other
|
|