Раціональні способи збагачення хліба селеном
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Раціональні способи збагачення хліба селеном
Рациональные способы обогащения хлеба селеном Rational methods of enriching bread with selenium |
|
Creator |
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. |
|
Subject |
Селен, селеновмісний солод, хлібобулочні вироби.
Селен, селеносодержащий солод, хлебобулочные изделия. Selenium, selenium malt, bakery products. |
|
Description |
У статті представлено результати дослідження збагачення хлібобулочних виробів селенвомісним солодом сої. В статье представлены результаты исследования обогащения хлебобулочных изделий селеносодержащим солодом сои. The paper presents the results of enrichment of bakery products with selenium malt out of soybeans.
|
|
Publisher |
журнал "Хлібопекарська і кондитерська промисловість України"
|
|
Date |
2012-11-04T11:55:16Z
2012-11-04T11:55:16Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3457
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 12;С. 40-41
|
|