Запис Детальніше

Раціональні способи збагачення хліба селеном

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Раціональні способи збагачення хліба селеном
Рациональные способы обогащения хлеба селеном
Rational methods of enriching bread with selenium
 
Creator Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
 
Subject Селен, селеновмісний солод, хлібобулочні вироби.
Селен, селеносодержащий солод, хлебобулочные изделия.
Selenium, selenium malt, bakery products.
 
Description У статті представлено результати дослідження збагачення хлібобулочних виробів селенвомісним солодом сої. В статье представлены результаты исследования обогащения хлебобулочных изделий селеносодержащим солодом сои. The paper presents the results of enrichment of bakery products with selenium malt out of soybeans.
 
Publisher журнал "Хлібопекарська і кондитерська промисловість України"
 
Date 2012-11-04T11:55:16Z
2012-11-04T11:55:16Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3457
 
Language uk_UK
 
Relation № 12;С. 40-41