Запис Детальніше

Використання продуктів переробки сої для підвищення харчової та біологічної цінності хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання продуктів переробки сої для підвищення харчової та біологічної цінності хліба
Использование продуктов переработки сои для повышения пищевой и биологической ценности хлеба
Use of soybean products to enhance food and biological value of bread
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Борисенко, О. В.
Борисенко, О. В.
Borysenko, O.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Maxynko, V.
Бондар, Н. П.
Бондар, Н. П.
Bondar, N.
 
Subject Продукти переробки сої, поліпшуючі добавки, хліб підвищеної біологічної цінності.
Продукты переработки сои, улучшающие добавки, хлеб повышенной биологической ценности.
Soybean products, improving additives, bread with high biological value.
 
Description Представлено результати досліджень впливу продуктів переробки сої (білковий соєвий концентрат, борошно з цільнозмеленого зерна сої, борошна з солоду сої) на органолептичні та фізико-хімічні показники хліба. Представлены результаты исследования влияния продуктов переработки сои (белковый соевый концентрат, мука из зерна сои, муки из солода сои) на органолептические и физико-химические показатели хлеба. The research results of the influence of soybean products (soy protein concentrate, flour out of soybeans, and flour out of soy malt) on organoleptic and physical and chemical properties of bread are presented.
 
Publisher Матеріали науково-практичної конференції «Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів та напоїв», Феодосія (Крим)
 
Date 2012-11-04T11:55:26Z
2012-11-04T11:55:26Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3458
 
Language uk_UK
 
Relation ;С. 60-63