Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування
Повышение эффективности использования семян бобовых в продуктах питания More efficient use of legume seeds in food products |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Борисенко, О. В. Борисенко, О. В. Borysenko, O. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. |
|
Subject |
Антипоживні речовини, борошно з солоду бобових, хлібопекарське виробництво.
Антипитательные вещества, мука из солода бобовых, хлебопекарное производство. Non-nutrient substances, flour out of legume malt, bread making. |
|
Description |
У статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. В статье представлены результаты исследования использования муки из солода бобовых в хлебопекарном производстве. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.
|
|
Publisher |
Научно-практическая конференция «Перспективные направления развития пищевой промышленности»: сборник научных статей, Одесса
|
|
Date |
2012-11-04T11:53:58Z
2012-11-04T11:53:58Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
;С. 10-15
|
|