Запис Детальніше

Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба
Антиалиментарные составляющие семян бобовых культур и продуктов их переработки в составе хлеба
Non-nutritional components of legume seeds and their products in the bread
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Борисенко, О. В.
Борисенко, О. В.
Borysenko, O.
 
Subject Антипоживні речовини, продукти переробки бобових, хліб.
Антипитательные вещества, продукты переработки бобовых, хлеб.
Non-nutritional substances, legume products, bread.
 
Description Представлено дослідження з розроблення способів зниження антипоживних речовин у складі продуктів переробки бобових, які пропонуються для підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів.
Представлены исследования по разработке способов снижения антипитательных веществ в составе продуктов переработки бобовых, которые предлагаются для повышения пищевой и биологической ценности хлебобулочных изделий.
Research on developing ways to reduce non-nutritional substances in legume products that are offered to enhance the nutritional and biological value baked goods are presented.
 
Publisher Матеріали науково-технічної конференції «Безпечність продуктів харчування вітчизняного виробництва», Київ
 
Date 2012-11-04T11:54:40Z
2012-11-04T11:54:40Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3454
 
Language uk_UK
 
Relation С. 52-54