Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба
Антиалиментарные составляющие семян бобовых культур и продуктов их переработки в составе хлеба Non-nutritional components of legume seeds and their products in the bread |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Борисенко, О. В. Борисенко, О. В. Borysenko, O. |
|
Subject |
Антипоживні речовини, продукти переробки бобових, хліб.
Антипитательные вещества, продукты переработки бобовых, хлеб. Non-nutritional substances, legume products, bread. |
|
Description |
Представлено дослідження з розроблення способів зниження антипоживних речовин у складі продуктів переробки бобових, які пропонуються для підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Представлены исследования по разработке способов снижения антипитательных веществ в составе продуктов переработки бобовых, которые предлагаются для повышения пищевой и биологической ценности хлебобулочных изделий. Research on developing ways to reduce non-nutritional substances in legume products that are offered to enhance the nutritional and biological value baked goods are presented. |
|
Publisher |
Матеріали науково-технічної конференції «Безпечність продуктів харчування вітчизняного виробництва», Київ
|
|
Date |
2012-11-04T11:54:40Z
2012-11-04T11:54:40Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3454
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
С. 52-54
|
|