Запис Детальніше

Удосконалення технології олії з волоського горіху

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології олії з волоського горіху
Усовершенствование технологии масла из грецкого ореха
Improving the technology of walnut oil
 
Creator Дербугова, Г. Л.
Дербугова, Г. Л.
Derbygova, H.
Усатюк, С. І.
Усатюк, С. И.
Usatiuk, S.
Носенко, Т. Т.
Носенко, Т. Т.
Nosenko, T.
 
Subject Грецький горіх, НВЧ-оброблення, горіхова олія.
Грецкий орех, СВЧ-обработка, ореховое масло.
Walnut, microwave processing, walnut oil.
 
Description Представлено результати дослідження НВЧ-оброблення зволожених грецьких горіхів перед пресуванням, що дозволить збільшити вихід горіхової олії. Представлены результаты исследования СВЧ-обработки увлажненных грецких орехов перед прессованием, что позволит увеличить выход орехового масла. The research results of microwave processing of wet walnuts before pressing that will increase the output of walnut oil are presented.
 
Publisher Материалы ХI международной научно-практической конференции «Инновационные технологии в пищевой промышленности», Минск
 
Date 2012-11-04T11:52:24Z
2012-11-04T11:52:24Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3451
 
Language other
 
Relation ;С. 143-145