Использование тминного эфирного масла в технологии пищевых ароматизаторов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование тминного эфирного масла в технологии пищевых ароматизаторов
Використання ефірної олії кмину у технології харчових ароматизаторів Using of caraway essential oil in technology of food flavourings |
|
Creator |
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Э. Frolova, N. Чепель, Н. В. Чепель, Н. В. Chepel, N. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. |
|
Subject |
ароматична речовина
ефірна олія ефірна олія кмину харчовий ароматизатор ароматическое вещество эфирное масло тминное эфирное масло пищевой ароматизатор flavouring substance essential oil caraway essential oil food flavouring |
|
Description |
Представлено результати експериментальних досліджень розділення ефірної олії кмину на фракції та ароматичні речовини, які пропонуються для використання у технології харчових ароматизаторів. Представлены результаты экспериментальных исследований разделение эфирного масла тмина на фракции и ароматические вещества, которые предлагаются для использования в технологии пищевых ароматизаторов. The results of experimental investigations concerning fractionation of caraway essential oil into fractions and flavouring substances that proposed for use in the technology of food flavorings are presented.
|
|
Date |
2012-11-05T07:58:35Z
2012-11-05T07:58:35Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Использование тминного эфирного масла в технологии пищевых ароматизаторов : материалы ХI международной научно-практической конференции «Инновационные технологии в пищевой промышленности» / Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель, Е. М. Усатюк – Минск. – 2012. – С. 145-147.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3463 |
|
Language |
other
|
|