Математическая оценка новых изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Математическая оценка новых изделий
Математична оцінка нових виробів The use of quality polygon for new food products rating |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. Зінченко, Т. В. Зинченко, Т. В. Zinchenko, T. |
|
Subject |
оптимальний вибір
оптимальній вибір optimum composition якість «багатокутник якості» качество «многоугольник качества» quality "polygon of quality" |
|
Description |
Розглянуто можливості використання нового математичного методу при оцінюванні впливу нового інгредієнту на якість готових виробів.
Рассмотрены особенности использования нового математического метода при оценке влияние нового компонента на качество готовых изделий. New receipt of food products with the help of "polygon of quality " and the influence of separate parameters on a choice of an optimum composition are investigated. |
|
Date |
2012-03-10T19:30:30Z
2012-03-10T19:30:30Z 2009 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/425
|
|
Language |
other
|
|