Запис Детальніше

Математическая оценка новых изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математическая оценка новых изделий
Математична оцінка нових виробів
The use of quality polygon for new food products rating
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Зінченко, Т. В.
Зинченко, Т. В.
Zinchenko, T.
 
Subject оптимальний вибір
оптимальній вибір
optimum composition
якість
«багатокутник якості»
качество
«многоугольник качества»
quality
"polygon of quality"
 
Description Розглянуто можливості використання нового математичного методу при оцінюванні впливу нового інгредієнту на якість готових виробів.
Рассмотрены особенности использования нового математического метода при оценке влияние нового компонента на качество готовых изделий.
New receipt of food products with the help of "polygon of quality " and the influence of separate parameters on a choice of an optimum composition are investigated.
 
Date 2012-03-10T19:30:30Z
2012-03-10T19:30:30Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/425
 
Language other