Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
Использование гидроколлоидов при производстве бисквитных полуфабрикатов Using hydrocolloids in the properties of biscuits |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. Самойленко, І. П. Самойленко, И. П. Samoilenko, I. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
Бісквітний напівфабрикат, камеді, ціноутворення, стабільність піни.
Бисквитный полуфабрикат, камеди, ценообразования, стабильность пены. Рroperties of biscuits, gum, pricing, foam stability. |
|
Description |
Досліджено гідрофільні властивості різних гідро колоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану, камеді рожкового дерева на ціноутворення та стабільність піни. Визначення концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітних напівфабрикатів.
Исследованы гидрофильные свойства различных гидро коллоидов. Изучено влияние камеди гуара, камеди ксантана, камеди рожкового дерева на ценообразование и стабильность пены. Определение концентрации добавления камедей для улучшения качественных свойств бисквитных полуфабрикатов. Investigated the hydrophilic properties of various hydrocolloids. The effect of guar gum, xanthan gum and carob gum on pricing and foam stability. Investigated the concentration of adding gums to improve the qualitative properties of biscuits. |
|
Publisher |
Наукові праці ОНАХТ, Випуск 40. Том 1; С. 164-166
|
|
Date |
2012-06-26T12:09:59Z
2012-06-26T12:09:59Z 2011 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1887
|
|
Language |
uk_UK
|
|