Запис Детальніше

Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
Использование гидроколлоидов при производстве бисквитных полуфабрикатов
Using hydrocolloids in the properties of biscuits
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П.
Samoilenko, I.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject Бісквітний напівфабрикат, камеді, ціноутворення, стабільність піни.
Бисквитный полуфабрикат, камеди, ценообразования, стабильность пены.
Рroperties of biscuits, gum, pricing, foam stability.
 
Description Досліджено гідрофільні властивості різних гідро колоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану, камеді рожкового дерева на ціноутворення та стабільність піни. Визначення концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітних напівфабрикатів.
Исследованы гидрофильные свойства различных гидро коллоидов. Изучено влияние камеди гуара, камеди ксантана, камеди рожкового дерева на ценообразование и стабильность пены. Определение концентрации добавления камедей для улучшения качественных свойств бисквитных полуфабрикатов.
Investigated the hydrophilic properties of various hydrocolloids. The effect of guar gum, xanthan gum and carob gum on pricing and foam stability. Investigated the concentration of adding gums to improve the qualitative properties of biscuits.
 
Publisher Наукові праці ОНАХТ, Випуск 40. Том 1; С. 164-166
 
Date 2012-06-26T12:09:59Z
2012-06-26T12:09:59Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1887
 
Language uk_UK