Запис Детальніше

Використання гідроколоїдів при виробництві кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гідроколоїдів при виробництві кондитерських виробів
The use of hydrocolloids is in the production of pastry cook wares
Использование гидроколлоидов в производстве кондитерских изделий
 
Creator Кір’янова, Г. А.
Kyrianova, A.
Кирьянова, А. А.
Корецька, І. Л.
Koretska, I.
Корецкая, И. Л.
 
Subject Гідроколоїди, особливості використання, рекомендації, виробництво кондитерських виробів.
Гидроколлоиды, особенности использования, рекомендации, производство кондитерских изделий.
Hydrocolloids, features of the use, recommendation, production of pastry wares.
 
Description У роботі представлено характеристику сучасних гідроколоїдів (агару, пектину, камеді рожкового дерева, камеді гуару, камеді тари, камеді ксантану, каррагінану), надана технологічна характеристика та особливості щодо їх використання при виробництві кондитерських виробів.
В работе дана характеристика современных гидроколлоидов (агара, пектина, камеди рожкового дерева, камеди гуара, камеди тары, камеди ксантана, каррагинана), приводится технологическая характеристика и особенности их использования при производстве кондитерских изделий.
In this work there is description of modern hydrocolloids technological description and features of their using are brought for the production of pastry wares.
 
Date 2012-09-07T19:13:59Z
2012-09-07T19:13:59Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2422
 
Language uk_UK