Використання гідроколоїдів при виробництві кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання гідроколоїдів при виробництві кондитерських виробів
The use of hydrocolloids is in the production of pastry cook wares Использование гидроколлоидов в производстве кондитерских изделий |
|
Creator |
Кір’янова, Г. А.
Kyrianova, A. Кирьянова, А. А. Корецька, І. Л. Koretska, I. Корецкая, И. Л. |
|
Subject |
Гідроколоїди, особливості використання, рекомендації, виробництво кондитерських виробів.
Гидроколлоиды, особенности использования, рекомендации, производство кондитерских изделий. Hydrocolloids, features of the use, recommendation, production of pastry wares. |
|
Description |
У роботі представлено характеристику сучасних гідроколоїдів (агару, пектину, камеді рожкового дерева, камеді гуару, камеді тари, камеді ксантану, каррагінану), надана технологічна характеристика та особливості щодо їх використання при виробництві кондитерських виробів. В работе дана характеристика современных гидроколлоидов (агара, пектина, камеди рожкового дерева, камеди гуара, камеди тары, камеди ксантана, каррагинана), приводится технологическая характеристика и особенности их использования при производстве кондитерских изделий. In this work there is description of modern hydrocolloids technological description and features of their using are brought for the production of pastry wares. |
|
Date |
2012-09-07T19:13:59Z
2012-09-07T19:13:59Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2422
|
|
Language |
uk_UK
|
|