Запис Детальніше

Cold extrusion in bread making

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Cold extrusion in bread making
Холодна екструзія у хлібопекарському виробництві
Холодная экструзия в хлебопекарном производстве
 
Creator Zarubina, V.
Зарубіна, В. С.
Зарубина, В. С.
Smirnova, J.
Смірнова, Є. С.
Смирнова, Е. С.
 
Subject cold extrusion
fermenting-forming aggregate
extruder
higher pressure
холодна екструзія
бродильно-формувальний агрегат
екструдер
підвищений тиск
холодная экструзия
бродильно-формующий агрегат
экструдер
повышенное давление
 
Description It was theoretically proved the perspectives of cold extrusion using in the technology of bread and rusk goods production. The paper is devoted to show new scheme of the rusk goods production using a fermenting-forming aggregate.
Теоретично обґрунтовано перспективи використання холодної екструзії у технології хлібобулочних та сухарних виробів. Розглянуто нову схему виробництва сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату.
Теоретически обосновано перспективы использования холодной экструзии в технологии хлебобулочных и сухарных изделий. Рассмотрена новая схема производства сухарных изделий с использованием бродильно-формующего агрегата.
 
Date 2012-11-06T08:47:22Z
2012-11-06T08:47:22Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Zarubina, V. Cold extrusion in bread making / V. Zarubina, J. Smirnova // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція: тези доповідей. – Харків: ХДУХТ, 2011р. - P. 343.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3496
 
Language other