Запис Детальніше

Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи
Аспекты социальной эффективности инновационного развития пищевого производства на пути преодоления глобального финансово-экономического кризиса
Aspects of social efficiency of innovative development of food production are on way of overcoming global finansovo-ekonomichnoy crisis
 
Creator Темчишина, Ю. Л.
Темчишина, Ю. Л.
Temchishina, J.
 
Subject соціальна ефективність
ефективність діяльності
інноваційний розвиток
социальная эффективность
эффективность деятельности
инновационное развитие
social effectiveness
performance
innovative development
 
Description У статті досліджено проблеми нинішнього етапу розвитку харчового виробництва і наведено авторські міркування щодо перетворення хлібопекарського виробництва в інноваційне та соціально орієнтоване.
В статье исследованы проблемы нынешнего этапа развития пищевого производства и приведены авторские рассуждения о преобразовании хлебопекарного производства в инновационное и социально ориентированное.
Proposals were substantiated to improve management methods for forming enterprise’s income and profit based on an innovative model of assortment changes of the production program.
 
Date 2012-11-06T10:46:49Z
2012-11-06T10:46:49Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Темчишина, Ю. Л. Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи / Ю. Л. Темчишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 36. – С. 81-85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3514
 
Language other