Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи
Аспекты социальной эффективности инновационного развития пищевого производства на пути преодоления глобального финансово-экономического кризиса Aspects of social efficiency of innovative development of food production are on way of overcoming global finansovo-ekonomichnoy crisis |
|
Creator |
Темчишина, Ю. Л.
Темчишина, Ю. Л. Temchishina, J. |
|
Subject |
соціальна ефективність
ефективність діяльності інноваційний розвиток социальная эффективность эффективность деятельности инновационное развитие social effectiveness performance innovative development |
|
Description |
У статті досліджено проблеми нинішнього етапу розвитку харчового виробництва і наведено авторські міркування щодо перетворення хлібопекарського виробництва в інноваційне та соціально орієнтоване.
В статье исследованы проблемы нынешнего этапа развития пищевого производства и приведены авторские рассуждения о преобразовании хлебопекарного производства в инновационное и социально ориентированное. Proposals were substantiated to improve management methods for forming enterprise’s income and profit based on an innovative model of assortment changes of the production program. |
|
Date |
2012-11-06T10:46:49Z
2012-11-06T10:46:49Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Темчишина, Ю. Л. Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи / Ю. Л. Темчишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 36. – С. 81-85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3514 |
|
Language |
other
|
|