Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)
Способ производства молочного мороженого (Патент на полезную модель № 18763) Method of production of dairy ice cream (Utility model patent number 18763) |
|
Creator |
Попова, І. В.
Попова, И. В. Popova, I. V. Лезенко, Г. О. Лезенко, Г. А. Lezenko, G. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Фещенко, Г. П. Фещенко, Г. П. Feschenko, G. Рибак, О. М. Рыбак, А. Н. Rybak, O. Залуцький, Я. М. Залуцкий, Я. М. Zalutsky, Y. |
|
Subject |
цикорна крупка
цикорная крупка chicory grits морозиво харчова промисловість мороженое пищевая промышленность ice cream food industry |
|
Description |
Спосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4мас.% цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.
Способ производства молочного мороженого, включает приготовление смеси, ее пастеризацию, охлаждение, созревание, фрезерования и фасовки и закаливания мороженого, который отличается тем, что дополнительно в смесь перед пастеризацией вносят 1,2-1,4 масс.% цикорной крупки, измельченной до размеров 120-160 мкм. Method of producing milk ice cream, which includes preparing a mixture of pasteurization, cooling, aging, milling and packaging and hardening of ice cream, wherein the mixture further before pasteurization make 1,2-1,4 wt.% chicory grits, crushed to the size 120-160 microns. |
|
Date |
2012-11-06T11:12:15Z
2012-11-06T11:12:15Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 18763 UA, МПК (2006) A23G 9/04
Спосіб виробництва молочного морозива / Попова І. В., Лезенко Г. О., Хомічак Л. М., Поліщук Г. Є., Фещенко Г. П., Рибак О. М., Залуцький Я. М. ; власник НУХТ. — № u 2006 06060
; заявл. 01.06.2006
; опубл. 15.11.2006
, Бюл. № 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3517 |
|
Language |
other
|
|