Запис Детальніше

Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)
Способ производства молочного мороженого (Патент на полезную модель № 18763)
Method of production of dairy ice cream (Utility model patent number 18763)
 
Creator Попова, І. В.
Попова, И. В.
Popova, I. V.
Лезенко, Г. О.
Лезенко, Г. А.
Lezenko, G.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Фещенко, Г. П.
Фещенко, Г. П.
Feschenko, G.
Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н.
Rybak, O.
Залуцький, Я. М.
Залуцкий, Я. М.
Zalutsky, Y.
 
Subject цикорна крупка
цикорная крупка
chicory grits
морозиво
харчова промисловість
мороженое
пищевая промышленность
ice cream
food industry
 
Description Спосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4мас.% цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.
Способ производства молочного мороженого, включает приготовление смеси, ее пастеризацию, охлаждение, созревание, фрезерования и фасовки и закаливания мороженого, который отличается тем, что дополнительно в смесь перед пастеризацией вносят 1,2-1,4 масс.% цикорной крупки, измельченной до размеров 120-160 мкм.
Method of producing milk ice cream, which includes preparing a mixture of pasteurization, cooling, aging, milling and packaging and hardening of ice cream, wherein the mixture further before pasteurization make 1,2-1,4 wt.% chicory grits, crushed to the size 120-160 microns.
 
Date 2012-11-06T11:12:15Z
2012-11-06T11:12:15Z
2006
 
Type Other
 
Identifier Патент 18763 UA, МПК (2006) A23G 9/04 Спосіб виробництва молочного морозива / Попова І. В., Лезенко Г. О., Хомічак Л. М., Поліщук Г. Є., Фещенко Г. П., Рибак О. М., Залуцький Я. М. ; власник НУХТ. — № u 2006 06060 ; заявл. 01.06.2006 ; опубл. 15.11.2006 , Бюл. № 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3517
 
Language other