Спосіб виробництва печива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва печива
Способ производства печенья Method of manufacturing biscuits |
|
Creator |
Бобрівник, Л. Д.
Бобровник, Л. Д. Bobrivnyk, L. Зінченко, Н. Ю. Зинченко, Н. Ю. Zinchenko, N. Yu. Гулий, І. С. Гулый, И. С. Gulyy, I. Єфімов, А. С. Ефимов, А. С. Efimov, A. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Трет'якова, М. П. Третьякова, М. П. Tretiakova, M. Мельник, І. М. Мельник, И. М. Melnik, I. M. Скрбонська, Н. А. Скрбонская, Н. А. Skrbonska, N. Ремесло, Н. В. Ремесло, Н. В. Remeslo, N. Купчик, Л. А. Купчик, Л. А. Kupchik, L. Плаксій, Г. С. Плаксий, Г. С. Plaksiy, G. Філіпова, О. В. Филиппова, Е. В. Filippova, O. |
|
Subject |
топінамбур
топинамбур jerusalem artichokes печиво харчова промисловість біологічна цінність печенье пищевая промышленность биологическая ценность cookies food biological value |
|
Description |
Спосіб виробництва печива, який відрізняється тим, що з метою підвищення якості виробів в якості джерела полісахариду використовують пюре з топінамбура в кількості 18-50% від маси борошна.
Способ производства печенья, отличающийся тем, что с целью повышения качества изделий в качестве источника полисахарида используют пюре из топинамбура в количестве 18-50% от массы муки. The method of manufacturing biscuits, characterized in that in order to improve the quality of products as a source of polysaccharides artichoke puree in the amount of 18-50% by weight of the flour. |
|
Date |
2012-11-06T12:52:52Z
2012-11-06T12:52:52Z 1989 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
А. с. 1482639 СССР, МКИ4 А 21 D 13/08. Способ производства печенья / Л. Д. Бобровник, Н. Ю. Зинченко, И. С. Гулый, А. С. Ефимов, А. Н. Дорохович, М. П. Третьякова, И. М. Мельник, Н. А. Скрбонская, Н. В. Ремесло, Л. А. Купчик, Г. С. Плаксий, Е. В. Филиппова (СССР). — № 4142540/31-13 ; заявл. 03.11.86
; опубл. 30.05.89, Бюл. № 20. – 4 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3526 |
|
Language |
other
|
|