Запис Детальніше

Спосіб виробництва печива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва печива
Способ производства печенья
Method of manufacturing biscuits
 
Creator Бобрівник, Л. Д.
Бобровник, Л. Д.
Bobrivnyk, L.
Зінченко, Н. Ю.
Зинченко, Н. Ю.
Zinchenko, N. Yu.
Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
Єфімов, А. С.
Ефимов, А. С.
Efimov, A.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Трет'якова, М. П.
Третьякова, М. П.
Tretiakova, M.
Мельник, І. М.
Мельник, И. М.
Melnik, I. M.
Скрбонська, Н. А.
Скрбонская, Н. А.
Skrbonska, N.
Ремесло, Н. В.
Ремесло, Н. В.
Remeslo, N.
Купчик, Л. А.
Купчик, Л. А.
Kupchik, L.
Плаксій, Г. С.
Плаксий, Г. С.
Plaksiy, G.
Філіпова, О. В.
Филиппова, Е. В.
Filippova, O.
 
Subject топінамбур
топинамбур
jerusalem artichokes
печиво
харчова промисловість
біологічна цінність
печенье
пищевая промышленность
биологическая ценность
cookies
food
biological value
 
Description Спосіб виробництва печива, який відрізняється тим, що з метою підвищення якості виробів в якості джерела полісахариду використовують пюре з топінамбура в кількості 18-50% від маси борошна.
Способ производства печенья, отличающийся тем, что с целью повышения качества изделий в качестве источника полисахарида используют пюре из топинамбура в количестве 18-50% от массы муки.
The method of manufacturing biscuits, characterized in that in order to improve the quality of products as a source of polysaccharides artichoke puree in the amount of 18-50% by weight of the flour.
 
Date 2012-11-06T12:52:52Z
2012-11-06T12:52:52Z
1989
 
Type Other
 
Identifier А. с. 1482639 СССР, МКИ4 А 21 D 13/08. Способ производства печенья / Л. Д. Бобровник, Н. Ю. Зинченко, И. С. Гулый, А. С. Ефимов, А. Н. Дорохович, М. П. Третьякова, И. М. Мельник, Н. А. Скрбонская, Н. В. Ремесло, Л. А. Купчик, Г. С. Плаксий, Е. В. Филиппова (СССР). — № 4142540/31-13 ; заявл. 03.11.86 ; опубл. 30.05.89, Бюл. № 20. – 4 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3526
 
Language other