Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ
Повышение конкурентоспособности предприятий винодельческой отрасли в условиях вступления Украины у ВТО Improving the competitiveness of enterprises wine industry in Ukraine's WTO accession |
|
Creator |
Матвєєв, В. В.
Матвеев, В. В. Matveev, V. Поляков, О. М. Поляков, А. М. Poliakov, A. |
|
Subject |
конкурентоспроможність
конкурентні переваги підприємство виноробна галузь СОТ конкурентоспособность конкурентные преимущества предприятие винодельческая отрасль ВТО competitiveness competitive advantage enterprise wine industry WTO |
|
Description |
Досліджено взаємозв'язок понять «конкурентоспроможність підприємства» і «конкурентних переваг». Розглянуто український ринок вина після вступу до СОТ. Исследована взаимосвязь понятий «конкурентоспособность предприятия» и «конкурентных преимуществ». Рассмотрен украинский рынок вина после вступления в ВТО. Investigated interconnection terms «competitive enterprise» and «competitive advantage». Considered Ukrainian wine market after WTO accession. |
|
Date |
2012-11-07T11:24:32Z
2012-11-07T11:24:32Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Матвєєв, В. В. Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ / В. В. Матвєєв, О. М. Поляков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : 73-ї наук. конф. мол. уч., аспір. і студ., 23-24 квітня 2007. - Ч. 1. - С. 70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3561 |
|
Language |
other
|
|