Запис Детальніше

Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ
Повышение конкурентоспособности предприятий винодельческой отрасли в условиях вступления Украины у ВТО
Improving the competitiveness of enterprises wine industry in Ukraine's WTO accession
 
Creator Матвєєв, В. В.
Матвеев, В. В.
Matveev, V.
Поляков, О. М.
Поляков, А. М.
Poliakov, A.
 
Subject конкурентоспроможність
конкурентні переваги
підприємство
виноробна галузь
СОТ
конкурентоспособность
конкурентные преимущества
предприятие
винодельческая отрасль
ВТО
competitiveness
competitive advantage
enterprise
wine industry
WTO
 
Description Досліджено взаємозв'язок понять «конкурентоспроможність підприємства» і «конкурентних переваг». Розглянуто український ринок вина після вступу до СОТ.
Исследована взаимосвязь понятий «конкурентоспособность предприятия» и «конкурентных преимуществ». Рассмотрен украинский рынок вина после вступления в ВТО.
Investigated interconnection terms «competitive enterprise» and «competitive advantage». Considered Ukrainian wine market after WTO accession.
 
Date 2012-11-07T11:24:32Z
2012-11-07T11:24:32Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Матвєєв, В. В. Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ / В. В. Матвєєв, О. М. Поляков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : 73-ї наук. конф. мол. уч., аспір. і студ., 23-24 квітня 2007. - Ч. 1. - С. 70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3561
 
Language other