Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України
					 | 
		|
| Creator | 
															Кропивка, Юлія Григорівна
					 | 
		|
| Subject | 
															формування персоналу
					 підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України  | 
		|
| Description | 
															У статті розглянуто погляди вчених щодо періодів розвитку системи споживчої кооперації України, виокремлено і охарактеризовано еволюційні підходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації України, здійснено порівняння періодів розвитку споживчої кооперації України і процесу формування персоналу
					 | 
		|
| Publisher | 
															Кіровоградський національний технічний університет
					 | 
		|
| Date | 
															2012-11-07T11:33:30Z
					 2012-11-07T11:33:30Z 2012  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Кропивка Ю.Г. Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України / Ю.Г. Кропивка // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, вип. 22, ч.1. – Кіровоград: КНТУ, 2012. – 396 с. – С. 117 – 123.
					 http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/767  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|