Запис Детальніше

Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України
 
Creator Кропивка, Юлія Григорівна
 
Subject формування персоналу
підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України
 
Description У статті розглянуто погляди вчених щодо періодів розвитку системи споживчої кооперації України, виокремлено і охарактеризовано еволюційні підходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації України, здійснено порівняння періодів розвитку споживчої кооперації України і процесу формування персоналу
 
Publisher Кіровоградський національний технічний університет
 
Date 2012-11-07T11:33:30Z
2012-11-07T11:33:30Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кропивка Ю.Г. Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України / Ю.Г. Кропивка // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, вип. 22, ч.1. – Кіровоград: КНТУ, 2012. – 396 с. – С. 117 – 123.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/767
 
Language ua