Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України
|
|
Creator |
Кропивка, Юлія Григорівна
|
|
Subject |
формування персоналу
підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України |
|
Description |
У статті розглянуто погляди вчених щодо періодів розвитку системи споживчої кооперації України, виокремлено і охарактеризовано еволюційні підходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації України, здійснено порівняння періодів розвитку споживчої кооперації України і процесу формування персоналу
|
|
Publisher |
Кіровоградський національний технічний університет
|
|
Date |
2012-11-07T11:33:30Z
2012-11-07T11:33:30Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кропивка Ю.Г. Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України / Ю.Г. Кропивка // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, вип. 22, ч.1. – Кіровоград: КНТУ, 2012. – 396 с. – С. 117 – 123.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/767 |
|
Language |
ua
|
|