Запис Детальніше

Перспективы использования витаминных обогатителей из моркови

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективы использования витаминных обогатителей из моркови
Перспективи використання вітамінних збагачувачів з моркви
Prospects of the use vitamin preparatory out of carrot
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Бандуренко, Г. М.
Бандуренко, Г. М.
Bandurenko, G.
 
Subject біологічно активні добавки
морква
кондитерські вироби
якість
биологически активные добавки
морковь
кондитерские изделия
качество
bioactive additions
carrot
pastry wares
quality
 
Description Робота присвячена дослідженням можливого використання вітамінних збагачувачів з моркви для розширення ассортименту продуктів підвищеної хорчовиї цінності. Приділена увага питанням вибору оптимальної концентрації добавки та її впливу на якість продукта. Работа посвящена исследованию возможности использования витаминных обогатителей из моркови для расширения ассортимента продуктов повышенной пищевой ценности. Уделено внимание вопросам выбора оптимальной концентрации добавки и ее влияние на качества конечного продукта. Work is sanctified to research of possibility of the use of vitamin preparators out of carrot for expansion of assortment of products of enhanceable food value. Paid attention and her influence to the questions of choice of optimal concentration of addition on qualities of finish good.
 
Date 2012-11-08T07:53:03Z
2012-11-08T07:53:03Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Корецька, І. Л. Перспективы использования витаминных обогатителей из моркови / І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко // Хранителна наука, техника и технологии – 2012 : Научна конференция с международно участие, 19–20 октомври 2012. - Т. LIХ. - С. 204-206.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3565
 
Language other