Перспективы использования витаминных обогатителей из моркови
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективы использования витаминных обогатителей из моркови
Перспективи використання вітамінних збагачувачів з моркви Prospects of the use vitamin preparatory out of carrot |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. Бандуренко, Г. М. Бандуренко, Г. М. Bandurenko, G. |
|
Subject |
біологічно активні добавки
морква кондитерські вироби якість биологически активные добавки морковь кондитерские изделия качество bioactive additions carrot pastry wares quality |
|
Description |
Робота присвячена дослідженням можливого використання вітамінних збагачувачів з моркви для розширення ассортименту продуктів підвищеної хорчовиї цінності. Приділена увага питанням вибору оптимальної концентрації добавки та її впливу на якість продукта. Работа посвящена исследованию возможности использования витаминных обогатителей из моркови для расширения ассортимента продуктов повышенной пищевой ценности. Уделено внимание вопросам выбора оптимальной концентрации добавки и ее влияние на качества конечного продукта. Work is sanctified to research of possibility of the use of vitamin preparators out of carrot for expansion of assortment of products of enhanceable food value. Paid attention and her influence to the questions of choice of optimal concentration of addition on qualities of finish good.
|
|
Date |
2012-11-08T07:53:03Z
2012-11-08T07:53:03Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Корецька, І. Л. Перспективы использования витаминных обогатителей из моркови / І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко // Хранителна наука, техника и технологии – 2012 : Научна конференция с международно участие, 19–20 октомври 2012. - Т. LIХ. - С. 204-206.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3565 |
|
Language |
other
|
|