Запис Детальніше

Інноваційні пріоритети галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні пріоритети галузі
Инновационные приоритеты отрасли
Innovative industry priorities
 
Creator Олійнічук, С. Т.
Олийничук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Шматкова, Г.
Шматкова, Г.
Shmatkova, G.
Маринченко, Л.
Маринченко, Л.
Marynchenko, L.
Бутнік-Сіверський, О.
Бутник-Сиверский, О.
Butnik-Siversky, O.
 
Subject продуктові інновації
продуктовые инновации
product innovation
національна інноваційна система
концепція інноваційного розвитку харчової промисловості
інноваційна система харчової промисловості
інноваційна продукція
процессные инновации
инновационная продукция
национальная инновационная система
концепция инновационного развития пищевой промышленности
инновационная система пищевой промышленности
process innovation
innovative products
national innovation system
the concept of innovation in food processing
food industry innovation system
процесові інновації
 
Description Запропоновано концептуальні засади подальшого розвитку харчової промисловості. Конкурентна спроможність промислової продукції передових країн світу базується на застосуванні сучасних наукоємких технологій» досконалій структурі й організації виробництва та раціональному його розміщенні.
Предложены концептуальные основы дальнейшего развития пищевой промышленности. Конкурентная способность промышленной продукции передовых стран мира базируется на применении современных наукоемких технологий» совершенной структуре и организации производства и рациональном его размещении.
 
Date 2012-11-08T08:52:40Z
2012-11-08T08:52:40Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Олійничук, С. Інноваційні пріоритети галузі / С. Олійничук, Г. Шматкова, Л. Маринченко, О. Бутнік-Сіверський // Харчова та переробна промисловість. - 2006. – № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3567
 
Language other